Sony onthult nieuw vlaggenschip Xperia 1 IV

Sony onthult nieuw vlaggenschip Xperia 1 IV
Sony onthult nieuw vlaggenschip Xperia 1 IV
Anonim

Sony heeft zijn aankomende Xperia 1 IV-smartphone onthuld, die volgens de techgigant de "eerste echte optische zoomlens"-camera ter wereld heeft.

De nieuwe Xperia heeft zeker een geavanceerde camera met meerdere lenzen, de mogelijkheid om video op te nemen in 4K met 120 fps en een snelle beeldsensor. Deze vlaggenschiptelefoon heeft ook unieke gamefuncties, een 4K HDR-scherm en een snel oplaadbare batterij.

Image
Image

De drie lenzen op de camera omvatten een ultragroothoeklens van 16 mm, een groothoeklens van 24 mm en een telelens van 85-125 mm om een breed scala aan fotostijlen vast te leggen. Elke lens heeft een 12 MP Exmor RS-sensor die 4K-video-opname mogelijk maakt en 5x slow-motion mogelijk maakt.

Het kan zelfs onderwerpen volgen in omgevingen met weinig licht dankzij een AI op de telefoon en een 3D iToF-sensor. Videografie Pro-modus stelt automatisch scherp op uw ogen en volgt objecten in het zicht om een stream van hoge kwaliteit te behouden, een functie die is gericht op livestreamers.

Naast de camera heeft de Xperia een 6,5-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en zijn er geen inkepingen om het zicht te onderbreken. Voor gamers bevat het apparaat bewegingsonscherptevermindering, een audio-equalizer en een koelsysteem voor optimale prestaties bij het spelen van veeleisende games.

Image
Image

De kracht van dit alles is de Snapdragon 8 Gen 1 Mobile-chipset met Snapdragon Elite Gaming erop en een 5.000 m mAh-batterij die in 30 minuten voor 50 procent kan worden opgeladen.

De Xperia 1 IV wordt gelanceerd op 1 september 2022, maar is beschikbaar voor pre-order voor $ 1.599. Het zal ontgrendeld worden verkocht bij officiële retailers en in Sony's online winkel in het zwart en paars komt later.

Aanbevolen: