Qualcomm onthult eerste vlaggenschip-smartphone

Qualcomm onthult eerste vlaggenschip-smartphone
Qualcomm onthult eerste vlaggenschip-smartphone
Anonim

Qualcomm, vooral bekend om zijn Snapdragon-processors, heeft zijn eerste smartphone aangekondigd die is ontworpen door Asus en met een prijskaartje van $ 1.500.

Smartphone-processorfabrikant Qualcomm heeft de "Smartphone for Snapdragon Insiders" (ja, echt waar) onthuld, de eerste poging om zijn eigen smartphone-apparaat uit te brengen. Het nieuwe apparaat is ontworpen door ASUS, dat in het verleden samenwerkte met Qualcomm op zowel de ASUS ZenFone als de ASUS ROG-telefoons.

Image
Image

Met zo'n fors prijskaartje, zou de smartphone voor Snapdragon Insiders alleen Snapdragon Insiders kunnen aanspreken, een opt-in-community van Qualcomm-volgers.

De smartphone voor Snapdragon Insiders combineert Asus-hardware met Qualcomm's Snapdragon 888 5G mobiele platform, bedoeld om specifiek tegemoet te komen aan Snapdragon Insiders. Volgens Qualcomm stelt deze "connectiviteitskrachtpatser" gebruikers in staat verbonden te blijven met wereldwijde 5G, Wi-Fi 6/6E en Bluetooth.

Het biedt ook high-end prestaties voor gaming, met behulp van de Qualcomm Adreno 660 GPU, verbeterde controlereactie met Qualcomm Game Quick Touch en snelle/vloeiende streamingsnelheden.

Qua audio maakt de Smartphone voor Snapdragon Insiders gebruik van Snapdragon Sound-technologie in combinatie met Master & Dynamic-oordopjes (meegeleverd) voor helder en meeslepend geluid. Het beschikt ook over volledig gesynchroniseerde audio voor gaming, muziekstreaming met hoge resolutie en "vrijwel storingsvrije" geluidskwaliteit in de meeste omgevingen.

Qualcomm stelt ook dat de smartphone voor Snapdragon Insiders fotografie van professionele kwaliteit biedt, met behulp van drie camera's aan de achterzijde met de Spectra 580 ISP voor beeldverwerking. Het gebruikt AI om automatisch te volgen en te zoomen, kan 2,7 gigapixels per seconde verwerken en kan video opnemen met resoluties tot 8K.

Snapdragon Insiders krijgen de eerste kans om de nieuwe telefoon te bekijken. Hoewel er nog geen specifieke data zijn aangekondigd, zegt Qualcomm dat het "binnenkort naar de VS, China, het VK en Duitsland komt, met meer regio's in de maak".

Aanbevolen: