Living Vehicle onthult nieuw met Apple gevuld kantoorpakket

Living Vehicle onthult nieuw met Apple gevuld kantoorpakket
Living Vehicle onthult nieuw met Apple gevuld kantoorpakket
Anonim

Luxe reisaanhangerbedrijf Living Vehicle onthulde zijn Creative Studio-pakket en vulde zijn mobiele kantoor tot de nok toe met Apple-producten.

De Creative Studio is samengesteld met creatieve professionals in het achterhoofd, aangezien hij wordt geleverd met een Pro Display XDR, 16-inch MacBook Pro, verkrijgbaar met een M1 Pro- of M1 Max-chip, en de Mac Studio om er maar een paar te noemen. Bovendien wordt het pakket geleverd met dezelfde voorzieningen als het standaard Living Vehicle-model, zoals de meerdere stroombronnen.

Image
Image

De Apple-producten in de trailer zijn niet statisch en kunnen worden aangepast aan uw specificaties. Als de Pro Display XDR te duur voor je is, kun je hem vervangen door de Studio Display, die wordt geleverd met een 27-inch 5K Retina-scherm. Hetzelfde geldt voor de Mac Studio; je kunt het M1 Max-model of de M1 Ultra kiezen.

Er is ook een Magic Keyboard en Magic Trackpad in Creative Studio, evenals enkele niet-Apple-apparaten. Je ziet twee Genelec The One-luidsprekers aan boord, een paar bedrade headsets van Beyer Dynamic en een Logitech 4K Pro magnetische webcam.

Dit elektronische arsenaal wordt aangedreven door een reeks zonnepanelen met een energiecapaciteit van 3. 520 W. Een generator en dynamo zijn aan boord om de AC, het audiosysteem en de rest van de luxe voorzieningen van stroom te voorzien.

Image
Image

Verwacht luxe prijzen voor de Creative Studio. De kosten van de trailer alleen al beginnen bij $ 299.995, en het Creative Studio-pakket begint bij $ 23.995, en stijgt met de krachtigere gadgets.

Als dat een beetje prijzig lijkt, kun je contact opnemen met Living Vehicle om een voertuig aan je eigen specificaties aan te passen.

Aanbevolen: