Tweets plannen op Twitter met TweetDeck

Inhoudsopgave:

Tweets plannen op Twitter met TweetDeck
Tweets plannen op Twitter met TweetDeck
Anonim

Wat te weten

  • Log in een browser in op TweetDeck.com met je Twitter-accountnaam en wachtwoord.
  • Kies Aan de slag. Selecteer het Nieuwe Tweet icoon en typ je tweet.
  • Selecteer Schedule Tweet. Selecteer een datum en voer een tijd in. Kies Tweet op datum/tijd.

Dit artikel legt uit hoe je een Twitter-tweet plant met behulp van de TweetDeck-tool voor het beheer van sociale media die eigendom is van Twitter.

Tweets plannen op Twitter met TweetDeck

Als je niet beschikbaar bent om op een bepaald tijdstip een update te plaatsen, of als je je updates over de dag wilt verspreiden, kun je je berichten van tevoren plannen om automatisch te worden verzonden wanneer je wilt dat je tweets gezien worden.

  1. Navigeer naar TweetDeck.com in een webbrowser en meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Twitter-account.

    Image
    Image
  2. Selecteer Get Started om TweetDeck te gebruiken en verder te gaan met de planningsfunctie.

    TweetDeck organiseert verschillende delen van je Twitter-ervaring in kolommen, zodat je alles in één oogopslag kunt zien.

    Image
    Image
  3. Selecteer de Nieuwe Tweet knop. Het bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm, gemarkeerd door het blauwe plusteken en een veertje-pictogram. Als u hierop klikt, wordt de tweet-componist geopend.

    Image
    Image
  4. Typ je tweet in het daarvoor bestemde invoervak.

    Elke tweet moet 280 tekens of minder bevatten. Voor langere tweets worden lezers naar een toepassing van derden gestuurd om de rest van de tweet te lezen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Afbeeldingen toevoegen onder de componist als u een afbeelding wilt toevoegen.

    TweetDeck verkort automatisch links met behulp van een URL-verkorter.

    Image
    Image
  6. Selecteer de Schedule Tweet-knop onder de tweet-componist. De knop wordt uitgevouwen en toont een kalender met de tijd bovenaan.

    Image
    Image
  7. Selecteer de datum waarop u de tweet wilt laten tweeten, gebruik de pijlen bovenaan om de maand indien nodig te wijzigen. Klik in de vakken hour en minute om de gewenste tijd in te voeren en wijzig vervolgens de AM/ PM knop als je het nodig hebt.

    Image
    Image
  8. Als je de juiste tijd en datum hebt geselecteerd, selecteer je de Tweet op [datum/tijd] knop om de tweet automatisch op deze exacte datum en tijd te verzenden. Er verschijnt een vinkje om de geplande tweet te bevestigen en de componist van de tweet wordt gesloten.
  9. Een kolom met het label Scheduled verschijnt in de TweetDeck-applicatie zodat je geplande tweets kunt bijhouden.

    Je geplande Tweet wordt verzonden, zelfs als TweetDeck op dat moment niet actief is.

Als je van gedachten verandert en een geplande tweet moet verwijderen of bewerken, kun je deze bewerken en opnieuw plannen of volledig verwijderen. Navigeer naar de kolom Scheduled en selecteer vervolgens Edit of Delete.

Kiezen voor Edit opent de tweetcomponist opnieuw met die tweet. Als u op Delete klikt, wordt u gevraagd te bevestigen dat u de tweet wilt verwijderen voordat deze definitief wordt verwijderd.

Als de geplande tweet correct werkte, zou je terug moeten kunnen gaan naar je computer en zien dat de tweet met succes op je Twitter-profiel is geplaatst terwijl je weg was.

Je kunt zoveel tweets plannen als je wilt met behulp van meerdere Twitter-accounts met TweetDeck. Dit is een geweldige oplossing voor diegenen die maar een paar minuten per dag op Twitter kunnen doorbrengen.

Aanbevolen: