Twitter werkt aan een oplossing voor verdwijnende tweets

Twitter werkt aan een oplossing voor verdwijnende tweets
Twitter werkt aan een oplossing voor verdwijnende tweets
Anonim

Als je ooit tweets hebt zien verdwijnen terwijl je ze aan het lezen bent, ben je niet de enige, en Twitter werkt eindelijk aan een oplossing voor het wijdverbreide probleem.

Volgens een tweet van de officiële ondersteuningspagina van Twitter op woensdag, zullen er de komende twee maanden updates worden uitgerold om ervoor te zorgen dat tweets niet verdwijnen. Twitter zei dat het probleem het vaakst lijkt op te treden wanneer de tijdlijn automatisch wordt vernieuwd.

Image
Image

“De achtergrond: een tweet zou hoger op de tijdlijn komen als antwoorden werden toegevoegd aan de lopende convo. Omdat sommige convo's snel kunnen evolueren, zorgde dit ervoor dat je dezelfde tweet niet herhaald zag in de TL, zei Twitter Support.

Het goede nieuws is dat dit 'verdwijnende tweet'-incident alleen plaatsvindt als je de Twitter iOS- of Android-app gebruikt. Als je echter een lange thread over iets leest en er komt een nieuwe tweet binnen als antwoord, verlies je uiteindelijk je plaats, wat super frustrerend is.

Twitter heeft de afgelopen maanden gewerkt aan het oplossen van gebruikersproblemen met het platform en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.

Een specifieke functie die veel gebruikers al heel lang willen, is de mogelijkheid om iemand te blokkeren zonder ze helemaal niet meer te volgen. Eerder deze maand zei Twitter dat het een "zachte blokkering"-functie aan het testen was, die zou voorkomen dat je tweets op de tijdlijn van een specifieke gebruiker verschijnen.

Het platform werkt ook aan emoji-reacties op tweets, in plaats van een tweet simpelweg te 'liken'. Als de test een steunpilaar zou worden, zouden de verschillende emoji-reacties een emoji van een denkend gezicht, een emoji met een huilend gezicht, een emoji van lachen met tranen, een emoji van klappen en een emoji van een hart zijn.

Aanbevolen: