Twitter test Emoji-reacties op tweets

Twitter test Emoji-reacties op tweets
Twitter test Emoji-reacties op tweets
Anonim

Dankzij een nieuwe Twitter-test kun je binnenkort misschien reageren op een tweet met een lachend gezicht-emoji in plaats van hem simpelweg te 'liken'.

De emoji-test maakt gebruik van vijf verschillende emoji: een emoji met een denkend gezicht, een emoji met een huilend gezicht, een emoji van lachen met tranen, een emoji van klappen en een emoji van een hart. Bovendien geeft TechCrunch aan dat je een emoji kunt toevoegen met een "lange druk" op de like-knop; anders zou je nog steeds gewoon een tweet kunnen 'liken'.

Image
Image

Twitter zei dat het geen negatieve emoji-reacties had toegevoegd nadat een eerste onderzoek naar een Twitter-emoji-functie in maart aantoonde dat gebruikers zich zorgen maakten over het krijgen van negatieve reacties op wat ze aan het tweeten waren. Hoewel het een negatieve reactie is, willen veel gebruikers al jaren een 'niet leuk'-knop op Twitter, en Twitter test ook "downvoting" getweete antwoorden.

Op dit moment wordt de emoji-reactiefunctie alleen in Turkije getest in de iOS- en Android-app, en de komende dagen ook op internet. Twitter-tests hebben in het verleden echter altijd hun weg gevonden naar andere landen, vooral de VS, voordat ze een steunpilaar werden. Het meest opvallende is dat de nu stopgezette functie Vloten voor het eerst werd getest in Brazilië voordat het vorig jaar een officiële functie werd.

Het sociale netwerk heeft al emoji-reacties in zijn directe berichten, dus het is logisch dat het emoji aan de hoofdfeed zou toevoegen. Facebook heeft in 2015 ook emoji-reacties toegevoegd.

Emoji-reacties zijn de nieuwste functie die Twitter aan het testen is om zijn site te verbeteren. Eerder zei Twitter dat het een manier test om een volger te verwijderen zonder ze helemaal niet meer te volgen, en kondigde in augustus een officiële test aan van de Ticketed Spaces-functie, waardoor sommige hosts geld kunnen verdienen met Spaces.

Aanbevolen: