LG onthult C2- en G2-serie als onderdeel van zijn OLED evo-line-up

LG onthult C2- en G2-serie als onderdeel van zijn OLED evo-line-up
LG onthult C2- en G2-serie als onderdeel van zijn OLED evo-line-up
Anonim

LG Electronics heeft twee nieuwe series aangekondigd voor de OLED TV-serie van 2022: de OLED evo G2 Gallery Edition en de OLED evo C2.

De tv's zijn er in verschillende modellen op basis van grootte, maar ze hebben allemaal vergelijkbare functies, onthulde LG. De C2-serie zal 48-, 55-, 65-, 77- en 83-inch modellen hebben, terwijl de G2-serie 55-, 65-, 77-, 83- en 97-inch modellen zal hebben. Elk scherm bevat LG's nieuwe α9 Gen 5-processor, ondersteunt NVIDIA's GeForce NOW-abonnementsservice en voert webOS 22 uit, waardoor nieuwe aanpassingsopties mogelijk zijn.

Image
Image

De eerder genoemde α9 Gen5-processor gebruikt een diepgaand algoritme om een afbeelding van hoge kwaliteit te creëren en wordt geleverd met AI Sound Pro om virtuele 7 te creëren.1.2 surround sound via de luidsprekers van de tv. WebOS is ondertussen LG's smart TV-platform waar u aangepaste profielen kunt maken om inhoud te tonen die is afgestemd op uw smaak.

Andere functies zijn Room To Room Share, waarmee een programma via Wi-Fi naar een andere tv kan worden verplaatst, en NFC Magic Tap, waarmee je de tv met je smartphone kunt verbinden, zodat je inhoud kunt delen.

Naast GeForce NOW hebben de nieuwe schermen van LG ingebouwde ondersteuning voor Google Stadia en een nieuw Game Optimizer-menu. Gamers kunnen schakelen tussen gespecialiseerde gaming-presets via de Game Optimizer en de donkere kamermodus inschakelen om de helderheid van het scherm automatisch aan te passen.

Image
Image

Geselecteerde modellen zijn beschikbaar voor aankoop op de website van LG, en de rest wordt gelanceerd in april 2022, maar wees bereid om duizenden dollars te betalen voor de nieuwe schermen. Het G2 77-inch model heeft bijvoorbeeld een prijskaartje van $ 4. 199, terwijl het C2 65-inch model $ 2.499 kost.

Aanbevolen: