Bose onthult zijn nieuwe Smart Soundbar 900

Bose onthult zijn nieuwe Smart Soundbar 900
Bose onthult zijn nieuwe Smart Soundbar 900
Anonim

Bose heeft de nieuwe Smart Soundbar 900 onthuld, het nieuwste vlaggenschipproduct, met een hele reeks functies van Dolby Atmos tot HDMI-ondersteuning.

De aankondiging werd gedaan op de Bose Global Press Room-blog, waar het bedrijf onthulde dat de afmetingen van de Smart Soundbar 900 2,3 inch lang, 4 inch diep en 41 inch lang zijn, ingekapseld in een omhullend metalen rooster en gehard glas.

Image
Image

De Smart Soundbar 900 heeft een opstelling met zeven luidsprekers in de kast, die samenwerkt met de gepatenteerde PhaseGuide-technologie van het bedrijf.

De soundbar maakt verbinding met verschillende apps en apparaten, dankzij Wi-Fi- en Bluetooth-mogelijkheden. Het werkt met Google Assistent of Amazon Alexa voor spraakbesturing en Spotify Connect, AirPlay 2 en andere slimme Bose-luidsprekers voor een systeem met meerdere kamers.

Bose heeft Dolby Atmos-surroundgeluid gecombineerd met PhaseGuide-technologie voor nauwkeurige geluidsplaatsing en een betere onderdompeling. Bose's TrueSpace-technologie is ook inbegrepen om een verticale geluidservaring te bieden. Het doel van het bedrijf is om klanten het gevoel te geven dat ze zich in een actiefilm of op de eerste rij bij een concert bevinden.

Image
Image

De Smart Soundbar 900 wordt aangesloten via een enkele HDMI eARC-kabel die een audiosignaal met volledige resolutie verzendt en een geluid van hoge kwaliteit kan reproduceren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

De Smart Soundbar 900 is vanaf 23 september verkrijgbaar voor $ 899,95. Het is momenteel beschikbaar voor pre-order.

Aanbevolen: