Hoe u uw eigen geluid op TikTok kunt toevoegen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw eigen geluid op TikTok kunt toevoegen
Hoe u uw eigen geluid op TikTok kunt toevoegen
Anonim

Wat te weten

  • TikTok: Selecteer + > Record om een video te maken. Kies Volgende > Voiceover om de voice-over op te nemen > Opslaan.
  • Quik: Selecteer + > [ video] > Add. Tik op muziekpictogram > Mijn muziek. Selecteer audiobestand > Opslaan > Fotobibliotheek.
  • Je kunt ook geluid toevoegen aan TikTok-video's via de ingebouwde muziekbibliotheek.

Dit artikel legt uit hoe je geluiden op TikTok kunt toevoegen met behulp van voice-overs of een bewerkingsapp van derden. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de iOS- en Android-versies van de TikTok-app.

Een voice-over doen op TikTok

De app bevat een ingebouwde voice-overfunctie waarmee je over een geluid kunt praten, of je nu een TikTok-video rechtstreeks via de app opneemt of video's uploadt vanaf je apparaat.

Volg deze stappen om de tool te gebruiken om audio op te nemen, zoals muziek die wordt afgespeeld vanaf je telefoon of je eigen gesproken commentaar over de video.

  1. Open de TikTok-app en selecteer het plusteken icoon onderaan in het midden.
  2. Neem je video op via de app door de rode record-knop te selecteren of upload een video (of meerdere video's) vanaf je apparaat door Upload te selecterenen kies de video('s).
  3. Nadat u klaar bent met het opnemen of selecteren van uw video's op uw apparaat en tevreden bent met het voorbeeld, kiest u Volgende.

    Image
    Image
  4. Selecteer Voiceover in de rechterbovenhoek van het scherm.

  5. Maak uw audio gereed en tik of druk lang op de record-knop om de omringende audio over uw video op te nemen. Schakel het selectievakje Origineel geluid behouden in de linkerbenedenhoek naar wens in of uit.

    Tik op record om de hele video op te nemen. Lang indrukken is ideaal om de opname te starten en te stoppen als u niet wilt dat de omringende audio over de hele video wordt opgenomen. Verplaats de witte videomarkering langs de tijdlijn om over een specifiek onderdeel op te nemen.

  6. Tik op Save in de rechterbovenhoek en ga door met het toevoegen van extra bewerkingen of effecten.

    Pas het volume van je video's aan door onderaan op Geluiden te tikken, gevolgd door Volume.

    Image
    Image

Een andere app voor videobewerking gebruiken om je geluid toe te voegen

Zoek en download een app voor videobewerking waarmee je geluidsfragmenten uit je bibliotheek in je video's kunt invoegen, zoals Quik, Adobe Rush of InShot Video Editor. Voor deze instructies gaan we Quik gebruiken omdat het eenvoudig te gebruiken is en beschikbaar is op zowel iOS- als Android-platforms.

Quik detecteert automatisch de beste delen van videobeelden en bewaart alleen wat nodig is (TikTok staat video's van maximaal 10 minuten toe). Om je hele video te gebruiken, heb je waarschijnlijk een ander platform nodig.

  1. Open de Quik-app en selecteer het plusteken in het midden onderaan.
  2. Selecteer een of meer video's en selecteer vervolgens add in de rechterbovenhoek.
  3. Uw videovoorbeelden met een standaard audioclip volgens het thema. Wijzig het door het muzieknootpictogram in het onderste menu te selecteren.
  4. Scroll horizontaal door de muziekclips totdat je de optie Mijn muziek ziet en tik op de blauwe muziekbibliotheek-knop.

    Je moet de app toestemming geven om toegang te krijgen tot je muziekbibliotheek.

    Image
    Image
  5. Selecteer een nummer om een voorbeeld van te bekijken en kies vervolgens select ernaast om het toe te passen. De app speelt het geluid af via je videovoorbeeld.

    Als je meer geavanceerde aanpassingen wilt maken aan hoe je geluid over je video wordt afgespeeld, zoals een specifiek deel van een nummer, moet je een app gebruiken die meer geavanceerde functies biedt.

  6. Als je tevreden bent met je video, selecteer je de blauwe save knop rechtsonder, gevolgd door Photo Library, om sla het op je apparaat op.
  7. Open de TikTok-app, selecteer het plustekenpictogram in het midden onderaan en kies Upload om de video te uploaden die je zojuist hebt gemaakt met je audio.

FAQ

    Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan TikTok?

    Om afbeeldingen aan TikTok toe te voegen voor een diavoorstelling, tik je op plus teken (+) > Upload> Image , selecteer de afbeeldingen, voeg aanpassingen toe, voltooi je bericht en tik op Post Om foto's toe te voegen aan een TikTok-fotosjabloon, tik je op plus teken (+ ) > Templates > selecteer een sjabloon > Photos

    Hoe voeg ik hashtags toe aan TikTok?

    Om een hashtag aan een TikTok-bericht toe te voegen, typ je het hashtag-symbool () gevolgd door de gewenste zin. Gebruik geen leestekens, spaties of speciale tekens.

Aanbevolen: