Twitch om streaming-evenement te organiseren om Boliviaanse kinderen te helpen

Twitch om streaming-evenement te organiseren om Boliviaanse kinderen te helpen
Twitch om streaming-evenement te organiseren om Boliviaanse kinderen te helpen
Anonim

Vanaf 6 mei organiseert Twitch een twee weken durend streaming-evenement om genoeg geld in te zamelen om 25 computerlabs te bouwen voor kinderen die in Bolivia wonen.

Het evenement heet 2 Weeks of Light en zal veel Twitch-livestreamers door een reeks uitdagingen zien gaan en het aandurven om het publiek actief te betrekken. Het doel is om $ 50.000 te bereiken voor de computerlabs. De donatiepagina werd geopend voorafgaand aan het evenement en het geld stroomt al binnen.

Image
Image

Momenteel heeft 2 Weeks of Light iets meer dan $ 4.000 opgehaald. Om de deal voor de kijkers zoeter te maken, houdt het evenement een weggeefactie waarbij je een gamestoel of wat Elgato-streamingapparatuur kunt winnen. Een gaming-pc ter waarde van $ 1.500 wordt ook in de prijzen opgenomen zodra het evenement het doel van $ 50.000 heeft bereikt.

De organisatie achter het evenement, Compassion International, is onlangs toegetreden tot de wereld van liefdadigheidsevenementen van Twitch. Hun eerste was in oktober 2021, toen ze geld inzamelen voor Haïti nadat een aardbeving met 7,2 het land had getroffen.

Image
Image

Twitch heeft een legendarische geschiedenis van het organiseren van grote liefdadigheidsevenementen voor verschillende doelen. Volgens Guinness World Records was het meeste geld dat werd opgehaald door een enkele livestream meer dan $ 11 miljoen behaald tijdens het Z Event 2021. Het geld werd gegeven aan Action Against Hunger, een internationale organisatie die honger in de wereld bestrijdt.

Als je geïnteresseerd bent in het starten van een liefdadigheidsevenement, vind je in Twitch's Creator Camp een gedetailleerde handleiding over hoe je aan de slag kunt gaan. Je krijgt tips over het promoten van de liefdadigheidsstroom en het gebruik van verschillende liefdadigheidsplatforms.

Aanbevolen: