Samsung Internet 17.0 versterkt zijn interface & Privacy

Samsung Internet 17.0 versterkt zijn interface & Privacy
Samsung Internet 17.0 versterkt zijn interface & Privacy
Anonim

De nieuwste officiële versie van Samsung Internet 17.0 is uit en bevat verschillende verbeteringen aan de gebruikersinterface en privacy en beveiliging.

Veel veranderingen komen met de nieuwste versie van Samsung's webbrowser, met de nadruk op privacy en veiligheid. In het persbericht zei Samsung's Head of Web R&D Group bij Mobile eXperience Business, Heejin Chung: "Samsung Internet 17.0 is het resultaat van jarenlang onderzoek dat ons in staat heeft gesteld onze krachtigste en meest beschermde browse-ervaring tot nu toe in handen te geven van elke Galaxy-gebruiker."

Image
Image

Nieuwe interface-opties zijn de meest direct opvallende veranderingen, zoals de mogelijkheid om tabbladen handmatig naar hun aangepaste groepen te slepen en neer te zetten. Zoeken in de browser is ook verbeterd met de mogelijkheid om typefouten, fonetische overeenkomsten te herkennen en de mogelijkheid om zoekopdrachten te koppelen aan bladwijzers of opgeslagen pagina's. Vertalingen hebben ook een boost gekregen via vijf extra talen (Deens, Fins, Noors, Zweeds en Vietnamees).

Image
Image

Iets dat Samsung 'slimme anti-tracking' noemt, dat tot doel heeft ongewenste tracking door derden te voorkomen, is ook opgenomen en zal voor veel landen standaard worden ingeschakeld. Het typen van webadressen met een veiligere HTTPS-instelling is ook een optie in de nieuwste release. En het ondersteunt zowel on-device als externe beveiligingssleutels voor zaken als tweefactorauthenticatie.

Samsung Internet 17.0 is nu beschikbaar als gratis download voor Android- en Samsung-apparaten via Google Play en de Galaxy Store.

Aanbevolen: