Aankomend virtueel hondenpark laat je op afstand trainen

Aankomend virtueel hondenpark laat je op afstand trainen
Aankomend virtueel hondenpark laat je op afstand trainen
Anonim

Huisdiertechnologiebedrijf Halo gaat verder dan het trainen van halsbanden en verhuist naar digitale ruimtes met een virtueel hondenpark.

Het aanstaande Halo Dog Park is een nieuw trainingsprogramma dat wordt gehouden tijdens Zoom Meetings en dat tot doel heeft uw hond te leren hoe zich te gedragen, iets waar het bedrijf in is gespecialiseerd. Het hondenpark v alt onder Halo's Gold Plan en wordt gehouden in één -op-een Unieke kamers voor een gepersonaliseerde cursus en bieden een verscheidenheid aan functies.

Image
Image

Onder het Gold Plan krijg je ondersteuning van deskundige trainers, waar je een-op-een gedragstraining krijgt. Er zijn ook de Halo Pack-ledenevenementen, dit zijn community-evenementen met andere hondenbezitters waar u zich met hen kunt mengen en de mede-oprichters van het bedrijf kunt ontmoeten. Je krijgt technische ondersteuning voor de Halo Collar en de bijbehorende app, plus een manier om hem te volgen terwijl je onderweg bent naar je huis.

Buiten de hondenparkservice wordt het Gold Plan uitgebreid met halsbandgerelateerde functies. Zaken als 24/7 re altime GPS-tracking, trainingsprompts op afstand en frequente activiteitenrapporten. Services onder de Silver- en Basic-abonnementen worden daar ook in gegooid voor een maandelijks abonnement van $ 30.

Image
Image

Buiten de exclusieve Gold Plan-voordelen, lijkt het erop dat er geen nieuwe hun weg naar lagere niveaus zullen vinden. Het is ook niet bekend wanneer het virtuele hondenpark beschikbaar zal zijn. Halo gaf geen enkele indicatie voor een lanceringsdag of zelfs een lanceringsvenster.

Aanbevolen: