CNN biedt prijsdetails op aankomend nieuwsplatform voor streaming

CNN biedt prijsdetails op aankomend nieuwsplatform voor streaming
CNN biedt prijsdetails op aankomend nieuwsplatform voor streaming
Anonim

Je hebt gehoord over de 24-uurs nieuwscyclus, maar hoe zit het met de 24-uurs nieuwscyclus… op aanvraag?

Dat is wat CNN dit voorjaar heeft gepland, met de aanstaande lancering van hun streamingdienst CNN+. De nieuwsgigant heeft zojuist een heleboel details over de streamer onthuld, inclusief maandelijkse kosten, zoals aangekondigd in een officiële bedrijfsblogpost.

Image
Image

CNN+ zal debuteren voor $ 5,99 per maand of $ 59,99 per jaar, met een aanzienlijke korting voor early adopters. Als u zich tijdens de eerste vier weken aanmeldt voor de service, beta alt u de helft daarvan, $ 2,99 per maand, en deze kortingsprijs geldt voor de levensduur van uw abonnement.

De app biedt toegang tot live-programmering en een volledige suite van on-demand content, gehost door voormalig Fox News-anker Chris Wallace en huidige CNN-fans Poppy Harlow en Anderson Cooper, onder anderen. Het bedrijf belooft in de nabije toekomst meer "shows, talent, inhoudsaanbiedingen en zakelijke updates" aan te kondigen.

CNN heeft ook "interactief programmeren" geplaagd, maar stopte niet met uitleggen hoe dat zou werken binnen de app.

"Er bestaat niets zoals CNN+. Er is momenteel geen abonnement op nieuws en non-fictie streaming beschikbaar, en alleen CNN kan een wereldwijd nieuwsproduct met dit soort waarde creëren en leveren aan consumenten", zegt Andrew Morse, CNN EVP, Chief Digital Officer en hoofd van CNN+.

CNN heeft de daadwerkelijke lanceringsdatum voor de service nog steeds niet aangekondigd en zegt dat deze ergens in de lente beschikbaar zal zijn.

Aanbevolen: