Een gratis Zoho-e-mailaccount krijgen

Inhoudsopgave:

Een gratis Zoho-e-mailaccount krijgen
Een gratis Zoho-e-mailaccount krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op de aanmeldingspagina van Zoho Mail Persoonlijke e-mail. Typ de gewenste gebruikersnaam en vul de rest van de informatie in.
  • Account verifiëren met de telefoon en indien gewenst twee-factor-authenticatie instellen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een gratis e-mailaccount instelt bij Zoho, een reeks webgebaseerde applicaties die zijn ontworpen voor bedrijven. Deze instructies zijn van toepassing op de webversie van Zoho Mail. Alle stappen zijn hetzelfde, ongeacht welke browser u gebruikt.

Aanmelden voor een gratis Zoho Mail-account

Een persoonlijk Zoho Mail-account zonder advertenties wordt geleverd met 5 GB online berichtenopslag. Het enige dat u nodig hebt om Zoho Mail in te stellen, is een actief mobiel nummer dat sms-berichten kan ontvangen. Een gratis persoonlijk Zoho Mail-account instellen met een @zoho.com-adres:

  1. Ga naar de aanmeldingspagina van Zoho Mail en selecteer Persoonlijke e-mail.

    Een Zoho-bedrijfsaccount wordt geleverd met alle tools voor het beheren van communicatie en informatie in een groepsomgeving, waardoor het meer ideaal is voor werkgerelateerde e-mails.

    Image
    Image
  2. Typ de gebruikersnaam van uw voorkeur (het deel dat voor @zoho.com komt in uw e-mailadres) in het veld E-mailadres.

    U kunt zich ook aanmelden voor een gratis Zoho.com-e-mailadres via Google, Facebook, Twitter of LinkedIn door op de pictogrammen onder aan het inzendingsformulier te klikken.

    Image
    Image
  3. Vul de rest van het formulier in:

    • Voer een wachtwoord in het veld Password in. Maak een e-mailwachtwoord dat gemakkelijk genoeg te onthouden en moeilijk te raden is.
    • Typ uw voor- en achternaam in de daarvoor bestemde velden. Je hoeft je echte naam niet te gebruiken.
    • Voer een telefoonnummer in waarop u sms-berichten kunt ontvangen en bevestig dit door het nummer opnieuw in te voeren.

    Neem de streepjes niet op in het telefoonnummer. Voer alleen een reeks van 10 cijfers in (uw nummer plus het netnummer) zonder interpunctie. Bijvoorbeeld: 9315550712

    Image
    Image
  4. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met Zoho's Servicevoorwaarden en Privacybeleid en selecteer vervolgens Gratis aanmelden.

    Image
    Image
  5. Voer de verificatiecode in die op uw telefoon is ontvangen in de daarvoor bestemde ruimte en selecteer vervolgens Verify My Mobile.

    Image
    Image
  6. Stel authenticatie in twee stappen in of selecteer Herinner me later in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image
  7. Lees de inleidende tutorial om meer te weten te komen over uw nieuwe Zoho Mail-account, of selecteer Skip in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image

De Zoho Mail-interface is vergelijkbaar met andere populaire services zoals Yahoo Mail en Gmail. Het bevat ook veel van dezelfde functies, zoals mappen, een ingebouwd spamfilter en bureaubladmeldingen. Selecteer Nieuwe e-mail om uw eerste bericht op te stellen.

Image
Image

Naast je mailbox heb je nu ook een Zoho Calendar, zodat je herinneringen voor belangrijke evenementen kunt instellen.

Aanbevolen: