Hoe de rode stip op Apple Watch te verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe de rode stip op Apple Watch te verbergen
Hoe de rode stip op Apple Watch te verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Tijdelijk wissen: Veeg omlaag om Meldingen te openen, scrol vervolgens omhoog en tik op Alles wissen.
  • Deactiveren: Watch app op iPhone > Meldingen > schakelaar Meldingsindicator uit.
  • De rode stip verschijnt wanneer je een ongelezen melding op je Apple Watch hebt.

In dit artikel leer je hoe je de meldingsindicator op een Apple Watch uitschakelt, die als een rode stip bovenaan het scherm verschijnt. Instructies zijn van toepassing op alle versies van de Apple Watch en watchOS.

Hoe verberg ik de rode stip op mijn Apple Watch?

Een manier om de rode stip van je Apple Watch te verwijderen, is door het Berichtencentrum op je iPhone te openen, maar het is ook mogelijk om deze direct voor je pols te verbergen. Volg deze instructies om de meldingsindicator op uw Apple Watch tijdelijk uit te schakelen:

  1. Veeg vanaf de bovenkant van uw wijzerplaat naar beneden om de pagina Notifications te openen.

    Je kunt het Berichtencentrum vanuit elk scherm openen door bovenaan op het scherm te tikken en vast te houden en vervolgens naar beneden te slepen.

  2. Veeg indien nodig omlaag om de bovenkant van dit scherm te bereiken. U kunt ook de Digital Crown gebruiken om te scrollen.
  3. Selecteer Alles wissen.

    Image
    Image
  4. Wanneer u terugkeert naar de wijzerplaat door op de Digital Crown te drukken, is de rode stip verdwenen.

Meldingen op Apple Watch uitschakelen via de Watch-app van de iPhone

Je kunt de functie ook helemaal uitschakelen als je de rode stip helemaal niet wilt zien. Als je deze stappen volgt, ontvang je nog steeds meldingen op je Apple Watch, maar zie je de indicator niet.

  1. Op de iPhone die is gekoppeld aan uw Apple Watch, opent u de Watch app.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Tik op de schakelaar naast Meldingsindicator om de functie uit te schakelen.

    Image
    Image
  4. Je hoort nog steeds een trilling of een toon wanneer er meldingen binnenkomen (afhankelijk van of je je Apple Watch hebt uitgeschakeld), maar je hebt niet de constante herinnering bovenaan de wijzerplaat.

Wat betekent de rode stip op Apple Watch?

De rode stip op een Apple Watch-scherm verschijnt wanneer je ongelezen meldingen hebt en de instelling Meldingsindicator in de Watch-app actief is. Het is er voor het geval je een toon of een trilling mist en een visuele herinnering wilt dat je een sms-bericht of andere waarschuwing hebt ontvangen.

FAQ

    Hoe zet ik het meldingsgeluid op een Apple Watch uit?

    Als u uw Apple Watch wilt uitschakelen maar toch meldingen wilt ontvangen, veegt u eerst omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center te openen. Tik vervolgens op de afbeelding die op een bel lijkt met een streep erdoor om Stille modus in te schakelen. U kunt ook de app Watch openen op de iPhone die u met uw horloge hebt gesynchroniseerd en naar Sounds & Haptics gaan en op de schakelaar naasttikken. Stille modus

    Wat is groepering van meldingen op de Apple Watch?

    Groepering van meldingen is een instelling die beschikbaar is voor bepaalde apps. Als het actief is, combineert uw Berichtencentrum alle waarschuwingen van die app in één venster in plaats van ze allemaal afzonderlijk op te sommen. Om het in te schakelen, opent u de Watch app, gaat u naar Notifications en selecteert u een app. Als groepering beschikbaar is, kunt u deze inschakelen en aanpassen aan de onderkant van het scherm.

Aanbevolen: