Je oude iPhone maakt een geweldige - en gratis - webcam

Inhoudsopgave:

Je oude iPhone maakt een geweldige - en gratis - webcam
Je oude iPhone maakt een geweldige - en gratis - webcam
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Zelfs na een update heeft Apple's Studio Display nog steeds een verschrikkelijk beeld.
  • Je oude iPhone of Android-telefoon heeft een veel betere camera dan welke webcam dan ook.
  • Reincubate's Camo-app verandert oude telefoons in geweldige webcams.
Image
Image

De webcam van de Apple Studio Display is een schande, dus waarom zou je in plaats daarvan niet een oude iPhone als webcam gebruiken?

Zoals beloofd heeft Apple de software achter de zachte, vervaagde video van de $ 1.600 Apple Studio Display-webcam bijgewerkt, en de resultaten zijn binnen: het is niet echt beter. Het grootste probleem is dat de camera zelf niet opgewassen is tegen de taak, zoals we zullen zien. Maar als je een oude iPhone hebt die niets doet, kun je hem gemakkelijk gebruiken, of een oude digitale camera, als een permanente webcam.

"De camera's in de iPhone presteren veel beter dan elke webcam op de markt. In tegenstelling tot webcams kunnen iPhones echt uitzendkwaliteit bereiken, daarom zie je sommige muziekvideo's en films die ermee zijn gemaakt", Aidan Fitzpatrick, maker van Camo, een app die telefoons en camera's in webcams verandert, vertelde Lifewire via een direct bericht.

Slechte Appel

De Apple Studio Display is een prachtige monitor, met voldoende luidsprekers en een verschrikkelijke webcam. Nadat eerdere beoordelingen het beeld van slechte kwaliteit hadden genoemd, beloofde Apple een software-update om het te repareren. Die update is nu beschikbaar in bèta, en hoewel het helpt, kan het het fundamentele probleem - te weinig pixels - niet oplossen.

Net als recente iPad-modellen, beschikt de Studio Display over Center Stage, een handige truc die ervoor zorgt dat de camera je lijkt te volgen terwijl je beweegt en in- en uitzoomt naarmate meer mensen deelnemen en het gesprek verlaten. Het doet dit door een ultrabrede camera te gebruiken om de hele scène in zich op te nemen, vervolgens een gedeelte bij te snijden en het op te blazen om het scherm te vullen. Het probleem is dat de camera maar 12 megapixels heeft en tegen de tijd dat het frame is bijgesneden, heb je niet genoeg pixels meer om een goed beeld te maken, zelfs bij uitstekend licht.

Om dit op te lossen, zou Apple een nieuwe camera moeten inruilen. Het goede nieuws is dat je dit zelf kunt doen.

Geldschot

Mac- en iOS-app-ontwikkelaar Simon B. Støvring gebruikt geen Studio Display, maar toen hij een webcam aan zijn cameraloze monitor moest toevoegen, wendde hij zich tot Fitzpatrick's Camo. Deze app maakt verbinding met je iPhone of Android-apparaat en gebruikt de camera als bron voor videogesprekken. Het werkt niet met FaceTime, maar het werkt met Zoom en de meeste andere apps waarmee je de camera-invoer kunt kiezen. Camo is gratis te gebruiken en je kunt betalen voor geavanceerde functies.

Støvring had een oude iPhone 6, die hij in gebruik nam. De iPhone 6 heeft een 1080p HD-videocamera aan de achterkant - en dat is de eerste bonus. U kunt de juiste camera aan de achterkant van de telefoon gebruiken, niet de zelfcamera aan de voorkant. Dit betekent ook dat je autofocus krijgt, wat geen van de ingebouwde webcams van Apple kan doen. Een andere geweldige functie is dat je de camera van de iPhone kunt uitschakelen door hem te laten slapen of los te koppelen.

Image
Image

"Zodra de Camo-app op de iPhone is gestart, houdt deze de iPhone wakker, zelfs als de camera niet in gebruik is of als de videofeed is onderbroken vanuit de Mac-app", schrijft Støvring op zijn persoonlijke blog. "Ik vergrendel de iPhone graag handmatig als ik de webcam niet gebruik. Dit voorkomt dat de Camo Mac-app verbinding heeft met de iPhone-app en de camera gebruikt. Dat is het equivalent van het gebruik van een van die webcamcovers."

Upcycle

Oude telefoons zijn bij uitstek geschikt voor hergebruik als webcams. Hoewel je Camo kunt gebruiken met een spiegelloze camera, is het lastig.

"Het gebruik van een systeemcamera als webcam brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van bekabeling, dummy-batterijen, montage, lensselectie, HDMI-converters en in sommige gevallen oververhitting. Als het werkt, is het een geweldige, zij het complexe oplossing, maar dat is het niet waard om te doen met een goedkopere spiegelloze ", zegt Fitzpatrick.

Een iPhone is echter op zichzelf staand, wordt constant gevoed via de enkele USB-verbinding en blijft koel. Støvring heeft hem zelfs zo ingesteld dat hij rechtstreeks naar de camera-app start wanneer hij hem uit de slaapstand ha alt en de toegangscode uitschakelt. En het vinden van een permanente bevestiging is eenvoudig.

Kortom, als je teleurgesteld bent in de kwaliteit van je webcam, of als je er helemaal geen hebt, probeer dan een oude telefoon te gebruiken. Het is gratis en gegarandeerd beter dan wat je nu ook gebruikt.

Aanbevolen: