Tinder werkt samen met Spotify voor een nieuwe muziekmodus

Tinder werkt samen met Spotify voor een nieuwe muziekmodus
Tinder werkt samen met Spotify voor een nieuwe muziekmodus
Anonim

Tinder voegt een nieuwe muziekmodus toe, die werkt met je Spotify-account om automatisch Anthems (nummers die mensen kiezen om zichzelf te vertegenwoordigen) af te spelen op Tinder-profielen.

Als je ooit het door iemand gekozen volkslied hebt willen horen terwijl je hun Tinder-profiel bekijkt, dan is de komende Muziekmodus iets voor jou. Tinder-gebruikers kunnen al een tijdje een volkslied selecteren dat volgens hen het beste definieert, maar de nummers waren niet eerder automatisch afspeelbaar op profielpagina's.

Image
Image

Volgens Tinder gebruikt ongeveer 40 procent van de Gen-Z-leden Anthems, en degenen die dat doen, krijgen volgens Tinder een toename van 10 procent in matches. De bedoeling van Tinder met de Muziekmodus is om die muzieksmaak gemakkelijker te delen, zowel om meer overeenkomsten te vinden als om het gebruik van de app als een feest te laten voelen.

"Het is verbazingwekkend hoe het toevoegen van muziek als een ander ontdekkingselement de hele ervaring op Tinder verbetert", zei Kyle Miller, Tinder's VP Product Innovation, in de aankondiging: "Liedjes zijn zeer persoonlijk en de Muziekmodus is een plek iets nieuws op gang brengen door middel van muziek."

Image
Image

Je moet echter een koppeling maken met je Spotify-account om de Muziekmodus te gebruiken, dus als je er nog geen hebt, moet je daar eerst voor zorgen. Daarna kun je je Spotify-account aan Tinder koppelen, je eigen volkslied selecteren (als je dat nog niet hebt gedaan) en dan kun je de Muziekmodus activeren.

Een specifieke datum voor de muziekmodus is niet gegeven, maar Tinder zegt dat het "in de komende weken" wereldwijd zal worden uitgerold (waar Spotify beschikbaar is).

Aanbevolen: