Spotify werkt samen met Delta Airlines voor exclusieve service

Spotify werkt samen met Delta Airlines voor exclusieve service
Spotify werkt samen met Delta Airlines voor exclusieve service
Anonim

Spotify werkt samen met Delta Airlines om gratis exclusieve streaming-content te bieden aan passagiers tijdens de vlucht.

De aankondiging stond op Spotify's For the Record-blog, waarin staat dat passagiers kunnen genieten van de exclusieve inhoud op Delta Studio.

Image
Image

De inhoud tijdens de vlucht omvat de populairste afspeellijsten van Spotify, samengesteld door de experts van het bedrijf, samen met 42 verschillende podcasts om uit te kiezen. De afspeellijsten omvatten Mood Booster, Relax & Unwind, Hot Country, RapCavier en Ultimate Indie. Extra afspeellijsten, zoals Roots Rising en Rock This, komen in een update van oktober.

Populaire podcasts op de dienst zijn Crime Junkie, Science VS, The Dave Chang Show en The Hottest Take. Bovendien kunnen passagiers de Spotify-afspeellijsten bekijken door door het gedeelte 'Audio' van Delta Studio te scrollen.

Volgens Spotify wordt audiocontent regelmatig bijgewerkt, zodat gebruikers kunnen genieten van een wisselende line-up wanneer ze vliegen. Passagiers kunnen een lijst met audio-inhoud tijdens de vlucht bekijken op de website van Delta zoals deze er momenteel uitziet.

Deze samenwerking is eigenlijk een verlenging van een eerdere deal die Spotify en Delta Airlines in 2019 hadden. Die vroege deal was veel beperkter en Delta-passagiers hadden slechts toegang tot een paar afleveringen van geselecteerde podcasts.

Image
Image

De nieuwe samenwerking is uitgebreider qua reikwijdte en bereik.

De aankondiging vermeldt geen enkele vorm van smartphone- of laptop-integratie of zelfs de mogelijkheid voor gebruikers om in te loggen op hun eigen accounts. Als een passagier naar zijn eigen persoonlijke afspeellijst wil luisteren, lijkt het erop dat hij wifi tijdens de vlucht moet aanschaffen.

Aanbevolen: