Clubhouse werkt samen met TED Talks voor exclusieve inhoud

Clubhouse werkt samen met TED Talks voor exclusieve inhoud
Clubhouse werkt samen met TED Talks voor exclusieve inhoud
Anonim

De Clubhouse-app werkt samen met TED Talks om de populaire informatieve talks naar zijn app te brengen.

Exclusieve TED Talks zullen plaatsvinden op de Clubhouse-app, te beginnen met een wekelijkse kamer op maandag genaamd "Thank Your Ass Off", het officiële Twitter-account van Clubhouse tweette het nieuws op zondag.

Image
Image

Volgens The Hollywood Reporter laat "Thank Your Ass Off" Clubhouse-maker Mir Harris elke maandag om 11.00 uur ET in gesprek met auteur en TED-spreker A. J. Jacobs. De show wordt beschreven als "een wekelijkse show om je op te vrolijken en je perspectief te veranderen" en "de negatieve vooroordelen te overwinnen en de onbezongen helden van ons leven te bedanken!"

The Hollywood Reporter voegde toe dat er op een later tijdstip meer shows en TED-sprekers aan de line-up van het clubhuis zullen worden toegevoegd.

"Al bijna 40 jaar brengt TED 's werelds meest vooraanstaande ideeën, verbeeldingen en stemmen naar het publiek", zei Kelly Stoetzel, hoofd thought leadership programming bij Clubhouse, in een verklaring aan The Hollywood Reporter.

"Deze samenwerking zal die geesten in dialoog brengen met de miljoenen makers die deel uitmaken van de Clubhouse-gemeenschap."

Dit is de meest recente Clubhouse-update, aangezien de app blijft uitbreiden en groeien. In mei werd de Clubhouse-app eindelijk beschikbaar voor Android-gebruikers nadat deze alleen beschikbaar was in de Apple Store.

Je hebt nog steeds een uitnodiging nodig om toegang te krijgen tot Clubhouse, maar het bedrijf zei in een blogpost dat het deze zomer zijn app voor meer gebruikers zou openen, te beginnen met degenen op de iOS-wachtlijst.

Er is veel geroezemoes geweest over het op audio gebaseerde sociale netwerk sinds het vorig jaar debuteerde, maar het staat slechts op nummer 52 in de populairste sociale netwerk-apps in de Apple Store.

Aanbevolen: