Skullcandy werkt samen met Budweiser voor Limited Edition-serie

Skullcandy werkt samen met Budweiser voor Limited Edition-serie
Skullcandy werkt samen met Budweiser voor Limited Edition-serie
Anonim

Skullcandy werkt samen met Budweiser aan een line-up van draadloze hoofdtelefoons en oordopjes in beperkte oplage, die de stijl van het bierbedrijf oproepen.

De samenwerking voegt een rood getinte draai toe aan gevestigde Skullcandy-producten, waaronder de Budweiser Dime, Indy Evo, Sesh Evo en Crusher Evo. Qua specificaties is het Budweiser-assortiment precies hetzelfde als de standaardmodellen, maar met verschillend ontworpen accessoires.

Image
Image

"We dachten dat het alleen maar passend was om enkele van onze echte draadloze fanfavorieten te ontwerpen met de iconische stylings van Budweiser", zei Jessica Klodnicki, Chief Marketing Officer bij Skullcandy, in een persverklaring."Het resultaat is een druppel die ervoor zorgt dat je een koude wilt openbreken, verantwoord wilt genieten en het volume hoger wilt zetten."

De Budweiser Dime ($ 34,99) is een paar draadloze in-ear oordopjes met een veilige geluidsisolerende pasvorm en een 20 mAh-batterij die tot 12 uur meegaat op een enkele lading. De Dime heeft mediabediening om het volume en oproepen te beheren, plus een micro-USB-oplaadetui in Budweiser-stijl, iets wat alle oordopjes hebben.

De Sesh Evo ($ 59,99) breidt de bedieningselementen van de Dime uit met drie EQ-modi voor muziek, films en podcasts. Het ondersteunt Rapid Charge en heeft een batterijduur van maximaal 24 uur, plus ingebouwde Tile-ondersteuning waarmee je de knoppen kunt lokaliseren als je ze kwijtraakt.

Volgende is de Indy Evo ($ 79,99), die in feite een verbeterde Sesh Evo is, die dezelfde EQ-modi, ingebouwde tegelondersteuning en Rapid Charge deelt, maar opv alt met een langere batterij van maximaal 30 uur.

Image
Image

Ten slotte is de Crusher Evo ($ 209,99) een koptelefoon met vergelijkbare bedieningselementen en een batterijduur van 40 uur, maar voegt instelbare bas en persoonlijk geluid toe via de Skullcandy-app. Ook uniek voor de Crusher is een op maat gemaakte Budweiser reistas en back-up AUX-kabel.

Alle samenwerkingsmodellen zijn exclusief voor de Skullcandy-website en zijn momenteel wereldwijd beschikbaar.

Correctie 2022-02-25: Het hoofdlettergebruik van de naam Skullcandy in de titel is gecorrigeerd.

Aanbevolen: