Hoe Netflix-foutcode UI-800-3 te repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix-foutcode UI-800-3 te repareren
Hoe Netflix-foutcode UI-800-3 te repareren
Anonim

Wanneer Netflix crasht, ziet u mogelijk een bericht op uw scherm met de tekst: "Er is een fout opgetreden in Netflix. Opnieuw proberen over X seconden. Code: UI-800-3." Enkele algemene dingen die u kunt proberen om de Netflix-code UI-800-3-fout op te lossen, zijn onder meer het afsluiten van uw apparaat, het wissen van de cachegegevens van de Netflix-app en het opnieuw installeren van Netflix.

Deze fout wordt geassocieerd met verschillende streaming-apparaten, waaronder Amazon Fire TV, Roku, Blu-ray Disc-spelers, smart-tv's en gameconsoles.

Image
Image

Bottom Line

De Netflix-foutcode UI-800-3 geeft meestal aan dat er een probleem is met de Netflix-app van het apparaat. De gegevens in de cache die door de app zijn opgeslagen, kunnen bijvoorbeeld beschadigd zijn. Deze problemen kunnen meestal worden opgelost door de informatie die op uw apparaat is opgeslagen, te vernieuwen.

Hoe Netflix-foutcode UI-800-3 te repareren

Volg deze stappen in de aangegeven volgorde totdat Netflix correct werkt:

Aangezien foutcode UI-800-3 op veel verschillende apparaten kan voorkomen, zijn sommige stappen voor probleemoplossing mogelijk niet van toepassing op uw specifieke apparaat.

  1. Start het streamingapparaat opnieuw op In sommige gevallen is het oplossen van foutcode UI-800-3 net zo eenvoudig als het uit- en uitschakelen van uw streamingapparaat. Dit houdt in dat u het apparaat volledig uitschakelt en vervolgens loskoppelt. Het kan zijn dat je de stekker een tijdje uit het stopcontact moet laten, soms wel een minuut, om dit te laten werken.

    Als je streamingapparaat een slaapmodus heeft, zorg er dan voor dat je het apparaat volledig uitschakelt.

  2. Afmelden bij Netflix In sommige gevallen is afmelden bij Netflix en vervolgens weer aanmelden voldoende om uw gegevens te vernieuwen en deze fout te wissen. Als u problemen ondervindt bij het uitloggen van Netflix op uw apparaat, kunt u dit doen via de Netflix-website. Ga naar je Netflix-accountpagina en selecteer Alle apparaten afmelden

    Hiermee wordt elk apparaat uitgelogd dat je aan je account hebt gekoppeld. Je moet opnieuw verbinding maken met of inloggen op elk apparaat afzonderlijk.

  3. Wis de Netflix-app-gegevens of cache. Bij sommige streamingapparaten kunt u lokaal opgeslagen gegevens wissen zonder de Netflix-app te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld de cache op uw Fire TV-apparaat wissen via de systeeminstellingen.
  4. Verwijder de Netflix-app en installeer deze opnieuw. Als de Netflix-app geen optie heeft om de cache te wissen of lokale gegevens te verwijderen, moet je de app verwijderen en opnieuw installeren. Dit is ook nodig in gevallen waarin het wissen van de cache het probleem niet oplost.

    Sommige apparaten worden geleverd met de Netflix-app en u kunt deze niet verwijderen.

  5. Reset het apparaat. Door je Fire TV opnieuw in te stellen of je Roku opnieuw in te stellen, wordt de Netflix-app hersteld naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst downloadde. Als je een Samsung-tv hebt, kan het zijn dat je voor het oplossen van foutcode UI-800-3 je Samsung Smart Hub opnieuw moet instellen.

    Als je de Smart Hub reset, worden al je apps verwijderd, niet alleen Netflix. Als u uw apps opnieuw wilt gebruiken, downloadt u die apps. Als je een zwart scherm krijgt wanneer je een app zoals Netflix probeert na de reset, wacht dan tot het download- en installatieproces is voltooid en probeer het later opnieuw.

  6. Start je thuisnetwerk opnieuw op. Koppel uw streamingapparaat los of schakel het uit, koppel vervolgens uw modem en router los en schakel ze weer in.
  7. Controleer de DNS-instellingen van je streamingapparaat. Volg de onderstaande link voor stapsgewijze instructies.

    Deze stap is alleen van toepassing op de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

  8. Controleer het Netflix Helpcentrum. De officiële Netflix-ondersteuningswebsite heeft gedetailleerde instructies voor het oplossen van problemen met Netflix-fout UI-800-3 op specifieke apparaten.

FAQ

    Wat is Netflix-foutcode NW-2-5?

    Netflix-foutcode NW-2-5 geeft een probleem met de netwerkverbinding aan. Zorg ervoor dat uw apparaat is verbonden met Wi-Fi of gebruik een Ethernet-verbinding.

    Waarom zegt Netflix 'Profielfout'?

    Als Netflix zegt dat er een probleem is met je profiel, log dan uit en weer in. Als je niet kunt uitloggen, zoek dan naar een optie om Reset of Deactiveer uw account en probeer het opnieuw.

    Wat betekent foutcode MSES-500 op Netflix?

    Netflix-fout MSES-500 kan verschijnen wanneer het browservenster lange tijd open is gelaten en de informatie op de Netflix-server niet meer overeenkomt met de pagina die wordt weergegeven. Conflicten met tijdelijke internetbestanden kunnen ook de NSES-500-fout veroorzaken.

Aanbevolen: