Diablo Immortal heeft een pc-bèta en een mobiele releasedatum

Diablo Immortal heeft een pc-bèta en een mobiele releasedatum
Diablo Immortal heeft een pc-bèta en een mobiele releasedatum
Anonim

Blizzard's mobielgerichte Diablo Immortal komt deze zomer naar iOS en Android, samen met een open bèta voor pc-gebruikers die cross-play tussen platforms mogelijk maakt.

Er zijn verschillende Diablo-achtige games op mobiele platforms, maar Diablo Immortal markeert de eerste officiële titel voor smartphones in, nou ja, ooit. Het is echter niet exclusief voor mobiel. Een recent bericht van het officiële Twitter-account stelt dat er een open bèta op pc zal zijn op dezelfde dag dat deze wordt gelanceerd in de App Store en Google Play. En vanwege de cross-play-functionaliteit moeten spelers op alle drie de platforms samen op avontuur kunnen gaan.

Image
Image

Blizzard zegt dat Diablo Immortal zich afspeelt tussen Diablo II en Diablo III, en een "onverteld verhaal" vertelt dat de kloof tussen de twee games wel of niet kan overbruggen. Diablo komt in ieder geval zeker terug, en de officiële website vermeldt Baal in ieder geval als een van de andere bedreigingen van de nieuwe game.

Samen met een paar terugkerende slechteriken, zijn er ook terugkerende personageklassen, dat wil zeggen alles van Diablo III behalve de Witch Doctor. Dus als je wilt spelen als een Barbaar, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer of Wizard, ben je helemaal klaar.

De beelden in de trailer zorgen ervoor dat Diablo Immortal er redelijk uitziet in overeenstemming met wat we tot nu toe van de serie gewend zijn. Hoewel het ook wordt vermeld als een gratis download, kunnen sommige functies of uitrusting een afzonderlijke aankoop vereisen (of veel in-game werk om te ontgrendelen), waardoor de kern Diablo-ervaring een beetje anders kan zijn dan de volledig betaalde premium-ervaring die we' weer gewend. We zullen gewoon moeten afwachten hoe het allemaal samenkomt zodra het publiekelijk beschikbaar is.

Diablo Immortal is vanaf 2 juni beschikbaar in zowel de App Store als Google Play als gratis download, waarbij de pc-bèta op dezelfde dag begint. Je kunt je vooraf registreren om kans te maken op toegang tot toekomstige bètatests, maar je moet eerst inloggen op of een Battlenet-account aanmaken.

Correctie 26/4/22: Tweede zin in de voorlaatste alinea bijgewerkt voor de duidelijkheid.

Aanbevolen: