Hoe de menubalk in Internet Explorer weer te geven

Inhoudsopgave:

Hoe de menubalk in Internet Explorer weer te geven
Hoe de menubalk in Internet Explorer weer te geven
Anonim

Wat te weten

  • Tijdelijke weergave: Open Explorer > druk op Alt toets > Menu balk verschijnt.
  • Permanente weergave: Open Explorer > klik met de rechtermuisknop op titelbalk boven URL-balk > selecteer Menubalk selectievakje.

Dit artikel legt uit hoe je de menubalk tijdelijk en permanent kunt weergeven in Internet Explorer. De browser Microsoft Internet Explorer 11 verbergt standaard de bovenste menubalk.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Hoe de menubalk in Internet Explorer weer te geven

De Microsoft Internet Explorer 11-browser verbergt standaard de bovenste menubalk. De menubalk bevat de primaire menu's van de browser: Bestand, Bewerken, Weergeven, Favorieten, Extra en Help.

Het verbergen van de menubalk maakt de functies niet ontoegankelijk. In plaats daarvan breidt het het gebied uit dat de browser kan gebruiken om webpagina-inhoud weer te geven. U kunt de menubalk tijdelijk weergeven of instellen dat deze wordt weergegeven, tenzij u deze expliciet verbergt:

  • Om de menubalk tijdelijk weer te geven: Zorg ervoor dat Explorer de actieve toepassing is (door ergens in het venster te klikken) en druk vervolgens op de Alttoets. Op dit punt wordt het selecteren van een item in de menubalk weergegeven totdat u ergens anders op de pagina klikt; dan wordt het weer verborgen.
  • De menubalk zo instellen dat deze zichtbaar blijft: Klik met de rechtermuisknop op de titelbalk boven de URL-adresbalk in de browser en selecteer de Menubalkselectievakje. De menubalk wordt weergegeven, tenzij u het selectievakje Menubalk weer uitschakelt om het te verbergen.
  • U kunt ook op Alt drukken (om de menubalk weer te geven) en het menu View selecteren. Kies Werkbalken en vervolgens Menubalk.
Image
Image

Het effect van de modus Volledig scherm op de zichtbaarheid van de menubalk

Als Internet Explorer in de modus Volledig scherm staat, is de menubalk niet zichtbaar, ongeacht uw instellingen. Om de modus voor volledig scherm te openen, drukt u op de sneltoets F11 Om het uit te schakelen, drukt u nogmaals op F11. Wanneer de modus voor volledig scherm wordt gedeactiveerd, wordt de menubalk opnieuw weergegeven als u deze hebt geconfigureerd om zichtbaar te blijven.

De zichtbaarheid van andere verborgen werkbalken instellen

Internet Explorer biedt een groot aantal andere werkbalken dan de menubalk, inclusief de favorietenbalk en de statusbalk. Schakel zichtbaarheid in voor elke opgenomen werkbalk met dezelfde methoden die hier worden besproken voor de menubalk.

Aanbevolen: