Hoe berichten in een groter lettertype in Apple Mail weer te geven

Inhoudsopgave:

Hoe berichten in een groter lettertype in Apple Mail weer te geven
Hoe berichten in een groter lettertype in Apple Mail weer te geven
Anonim

Wat te weten

  • Mail: Druk op Command en + (plus-toets) om de inhoud van het voorbeeldvenster te vergroten. Druk nogmaals om dichterbij te zoomen; Command en - om uit te zoomen.
  • Vergroot de tekst in een e-mail door het bericht te openen en Format > te selecteren Style > Bigger. Deze wijziging is ook tijdelijk.
  • macOS-snelkoppelingen: Druk op Command+ Option+ + om in te zoomen ofCommand +Option +- om uit te zoomen.

Af en toe kom je een e-mail tegen met tekst die zo klein is dat hij moeilijk te lezen is. In plaats van moeite te hebben om het te lezen, kunt u de lettergrootte vergroten om het leesbaarder te maken. Apple Mac OS X en macOS Mail bieden een aantal manieren om een e-mailbericht in een groter lettertype weer te geven.

Image
Image

Hoe OS X en macOS Mail in een groter lettertype weer te geven

Je bent slechts een sneltoets verwijderd van het lezen van een e-mail in een grotere lettergrootte in Mac OS X en macOS Mail:

Alleen de berichtinhoud in het voorbeeldvenster wordt vergroot of verkleind met deze methode. De zijbalken en werkbalk van Mail, evenals de kop van de e-mail, zijn ongewijzigd in grootte.

  1. Open de Mail applicatie op je Mac en klik op een e-mailbericht om het te openen in het voorbeeldvenster, het grote gebied waar je de hele e-mail kunt zien.

    Image
    Image
  2. Druk op de sneltoets Command+ + (de plustoets) om de inhoud van het voorbeeldvenster te vergroten, inclusief de tekst van de e-mail. Herhaal de sneltoets zo vaak als je wilt. Elke keer wordt de tekst groter.

    Image
    Image
  3. Om de tekst te verkleinen, gebruikt u de sneltoets Command+- (de min-toets). De formaatwijziging met deze methode (vergroten of verkleinen) is tijdelijk en wordt niet opgeslagen. De e-mail keert terug naar de oorspronkelijke grootte wanneer u deze sluit.
  4. Als je niet van sneltoetsen houdt, kun je de tekst in een e-mail vergroten door het bericht te openen en Format te selecteren in de Mail-menubalk, gevolgd doorStyle en dan Bigger . Deze wijziging is ook tijdelijk.

    Image
    Image

U kunt ook het standaardlettertype wijzigen dat in Apple Mail wordt gebruikt.

Maak alles groter in Mac OS X en macOS

Elke gebruiker die moeite heeft met zien, is misschien geïnteresseerd in het vergroten van alles op het Mac-scherm, niet alleen tekst in e-mails. U kunt hiervoor Apple Mail-sneltoetsen gebruiken, maar eerst moet u de functie in Systeemvoorkeuren activeren.

  1. Open Systeemvoorkeuren vanuit het Apple menu.

    Image
    Image
  2. Klik op Toegankelijkheid.

    Image
    Image
  3. Selecteer Zoom in de zijbalk en vink het vakje aan voor Gebruik sneltoetsen om in te zoomen om de functie te activeren.

    Image
    Image
  4. Nu de functie op de Mac is geactiveerd, zijn de sneltoetsen:

    • Schakel de toegankelijkheidszoom in met Command+ Option+ 8.
    • Zoom in met Command+ Option+ + (plusteken).
    • Zoom uit met Command+ Option+- (minteken).
    • Keer terug naar de oorspronkelijke weergave door Command+ Option+ 8. te herhalen

Aanbevolen: