Netflix verandert zijn categoriehub

Netflix verandert zijn categoriehub
Netflix verandert zijn categoriehub
Anonim

Het gedeelte Categorieën van je Netflix-app ziet er vandaag waarschijnlijk een beetje anders uit.

Netflix heeft zijn nieuwe benadering van categorieën uitgerold, die bedoeld is om het voor mensen gemakkelijker te maken om iets te vinden om naar te kijken als ze misschien niet iets specifieks in gedachten hebben. Terwijl de vorige horizontale kolom vol staat met miniaturen van genreafbeeldingen, schakelt het nieuwe ontwerp deze naar een verticale oriëntatie en worden de miniaturen volledig verwijderd. Het bevindt zich nu ook in het linkermenu, in plaats van deel uit te maken van de hoofdpagina waar je doorheen moet scrollen om het te vinden.

Image
Image

A Uw Topcategorieën-sectie bovenaan het menu promoot drie categorieën speciaal voor u, op basis van wat u heeft bekeken. Dus als je bijvoorbeeld de laatste tijd veel horrorshows/films hebt gekeken, verwacht dan meer horror-suggesties te zien. Dit is een aanvulling op het bieden van een grotere lijst met andere populaire genres (anime, komedie, documentaires, enz.) waar u verder naar beneden in de lijst kunt bladeren.

Image
Image

Speciaal samengestelde categorieën worden ook in de mix gegooid, die draaien om enkele lokale en wereldwijde feestdagen of andere opmerkelijke evenementen. Earth Day en International Women's Day zijn de twee voorbeelden die Netflix biedt, maar andere mogelijkheden kunnen Halloween, Valentijnsdag, Graduation, enzovoort zijn.

Deze nieuwe Category Hub wordt vandaag uitgerold en zou al in je Netflix-app moeten verschijnen, hoewel deze nog niet in de webbrowserversie lijkt te zijn geïntegreerd.

Aanbevolen: