Panic's handheld playdate-console is begonnen met verzenden

Panic's handheld playdate-console is begonnen met verzenden
Panic's handheld playdate-console is begonnen met verzenden
Anonim

Playdate, de kleine gele draagbare console met een zwengel en een open benadering van game-ontwikkeling, is eindelijk begonnen met zijn eerste leveringsronde.

In 2021 was Lifewire's Joshua Hawkins onder de indruk van het ontwerp van de Playdate, vooral hoe het een retro-look en stijl combineert met modernere gevoeligheden en ideeën. Nu de opvallend ogende handheld zijn weg vindt naar de echte wereld, wordt het interessant om te zien hoe hij wordt ontvangen.

Image
Image

Samen met het nieuws over de verzending van bestellingen, biedt de nieuwste Playdate Update-video van Panic de geruststelling dat de console, ondanks wat productieproblemen in 2021, nergens heen gaat. Het zal niet onmogelijk zijn om een beperkte productierun te vinden of te hebben; Panic zegt dat zolang je een Playdate vooraf bestelt, je er (uiteindelijk) een krijgt. Het voegt ook een nieuwe Catalogus-app toe waarmee ontwikkelaars hun Playdate-games rechtstreeks op het apparaat kunnen uploaden en verkopen in een speciaal voor klanten samengestelde etalage.

Image
Image

Panic is begonnen met het verzenden van de eerste ronde Playdate-consoles naar de eerste groep pre-orders en is van plan om binnen de volgende maand af te ronden (het zal klanten een e-mail sturen zodra het wordt verzonden). Een datum voor de volgende bestelronde voor de tweede groep is nog niet aangekondigd. Als je er nog geen hebt besteld, maar wel geïnteresseerd bent, kun je dat doen via de Playdate-website voor $ 179. Houd er rekening mee dat bestellingen die nu worden geplaatst naar verwachting in 2023 worden verzonden.

Met of zonder apparaat, er is ook een Playdate Podcast die Panic uitbrengt om klanten, potentiële klanten en andere nieuwsgierigen op de hoogte te houden. De eerste aflevering, die de ontwikkelingsgeschiedenis van de Playdate beschrijft, is nu beschikbaar.

Aanbevolen: