Twitter is begonnen met een beperkte test van op en neer 'stemmen

Twitter is begonnen met een beperkte test van op en neer 'stemmen
Twitter is begonnen met een beperkte test van op en neer 'stemmen
Anonim

Twitter heeft toegegeven dat het het idee van "upvotes" en "downvotes" aan het testen is, waarbij een select aantal gebruikers van iOS-apps een duim omhoog of omlaag kunnen geven om antwoorden te tweeten.

Nadat sommige Twitter-gebruikers een nieuw pictogram begonnen te zien bij het bekijken van tweet-antwoorden, gaf het ondersteuningsaccount van Twitter toe dat het een nieuw idee (voor Twitter) test: upvotes en downvotes. Volgens de aankondiging wordt dit gebruikt om het platform beter te laten begrijpen welke soorten antwoorden zij relevant vinden voor een gesprek.

Image
Image

Twitter Support legde verder uit dat upvotes en downvotes momenteel alleen worden gebruikt "voor onderzoek" en niet per se een standaardfunctie zullen worden. Er staat ook dat downvotes geen invloed hebben op de volgorde van antwoorden en niet publiekelijk zichtbaar zullen zijn, hoewel upvotes als likes verschijnen. Twitter-ondersteuning stond er ook op dat downvotes absoluut geen antipathieën zijn, een verklaring waar veel, veel gebruikers sceptisch over zijn.

Veel mensen die Twitter gebruiken, zijn bezorgd dat downvoten gebruikt zullen worden om schade aan te richten, waarbij Twitter-gebruiker @Gaohmee zegt: "Nee, bedankt, ik heb niet meer manieren nodig waarop mensen kunnen dogpillen." De meeste van de meer dan 2.000 reacties (tot nu toe) op de originele tweet drukken soortgelijke zorgen uit over het misbruik van downvotes.

Twitter's nieuwste "test" wordt tot nu toe alleen uitgevoerd op de iOS-app en alleen voor een select aantal gebruikers. Als je het wilt proberen, is er geen gegarandeerde manier om deel uit te maken van de testgroep, maar je kunt de app installeren om te zien of je bent geselecteerd.

Aanbevolen: