12 Beste gratis oceaanachtergronden voor je desktop of telefoon

Inhoudsopgave:

12 Beste gratis oceaanachtergronden voor je desktop of telefoon
12 Beste gratis oceaanachtergronden voor je desktop of telefoon
Anonim

Deze gratis oceaanachtergronden, met sprankelende oceanen, kleurrijke zonsondergangen en zeeleven, brengen je onmiddellijk naar een plek van rust en vrede terwijl je het uiterlijk van je desktop, laptop, smartphone of tablet verbetert.

Blader door de beste gratis wallpaper-sites voor nog meer oceaanachtergronden. Voor wat zand met je oceaan, probeer een strandbehang. We houden ook een lijst bij met de beste zomerachtergronden.

Grote blauwe golf door Desktop Nexus

Image
Image

Een enorme blauwe oceaangolf staat klaar om tegen de kust te crashen in dit gratis oceaanbehang. Selecteer Vergroot Wallpaper of Download Now op de Desktop Nexus-site om deze wallpaper toe te voegen aan uw desktop of apparaat. Desktop Nexus detecteert automatisch de juiste monitorresolutie, maar kies de Options knop om een ander formaat te selecteren.

Crystal Blue Sea van Desktop Nexus

Image
Image

Verre zeilboten rusten in helder, turquoise oceaanwater in dit mooie behang. Gebruik dit gratis oceaanbehang als achtergrond voor je computer of telefoon. Desktop Nexus detecteert de juiste monitorresolutie, maar kies de Options knop om een ander formaat te selecteren.

Prachtige oceaanzonsondergang door HDWallSource

Image
Image

Een ondergaande zon kleurt wolken roze in dit prachtige oceaanbehang. Download deze gratis oceaanachtergrond als een afbeelding van 2880x1800.

Turquoise Sea Wave door UHDWallpapers

Image
Image

Een witte golf wordt verlicht in prachtig turkoois in dit mooie gratis oceaanbehang. Deze oceaanbehang is beschikbaar voor normale, HD- en breedbeeld-desktops, evenals een verscheidenheid aan mobiele apparaten.

Bultrug door Wallpaper Safari

Image
Image

Een majestueuze bultrug maakt een sprong uit de zee in dit gratis oceaanbehang. Deze achtergrond is beschikbaar voor desktopdownload in een resolutie van 1024x768.

Waterfall Beach door Wallup

Image
Image

Een kleine waterval stroomt zachtjes het strand in in dit gratis oceaanbehang. Stel een aangepaste resolutie in om te downloaden of selecteer vooraf ingestelde resoluties zoals 2960x1850 of 1920x1080.

Orange County Surfer door Surfer Magazine

Image
Image

Een surfer vecht tegen de zee terwijl hij deze enorme golf aangaat in dit aangrijpende gratis oceaanbehang van Surfer Magazine. Download deze achtergrond in verschillende resoluties voor normale, brede en HD-desktops.

Wide Open Ocean door Wallpaper Safari

Image
Image

Deze eenvoudige scène toont de oceaan en de lucht die elkaar ontmoeten aan de horizon. Download deze gratis oceaanbehang in verschillende resoluties voor je normale, breedbeeld- of HD-computermonitor.

Bos, oceaan en kliffen door WallHere

Image
Image

Een stille, diepblauwe oceaan ontmoet de rotsachtige kliffen van een eiland in dit gratis oceaanbehang. Download dit als een enorm bestand dat je voor elk scherm kunt bijsnijden. Het is beschikbaar als een afbeelding van 4096 x 2160 of u kunt kiezen uit meer dan een dozijn andere formaten voor monitoren en mobiele apparaten.

Ocean Foam & Sunrise door Wallpaperbetter

Image
Image

Water schuimt langs een rotsachtig strand terwijl de zon op de achtergrond opkomt in dit prachtige oceaanbehang. Download deze achtergrond voor je desktop, tablet of mobiel in een groot aantal verschillende resoluties.

Clownfish door WallpaperCave

Image
Image

Een briljant gekleurde anemoonvis rust in een anemoon in dit gratis oceaanbehang. Download deze afbeelding voor uw breedbeeld-desktop in een resolutie van 1280x800.

School of Fish door Wallpaper Up

Image
Image

Een kleurrijke school vissen zwemt in dit betoverende gratis oceaanbehang, dat beschikbaar is in een resolutie van 1920x1080. Als je de originele achtergrond niet wilt, is er een medium en kleine optie, plus een optie om de gewenste breedte en hoogte te kiezen.

Aanbevolen: