IPhone 13 Review: de beste Apple-telefoon voor de massa

Inhoudsopgave:

IPhone 13 Review: de beste Apple-telefoon voor de massa
IPhone 13 Review: de beste Apple-telefoon voor de massa
Anonim

Bottom Line

De iPhone 13 is de beste manier om de meest geavanceerde hardware- en softwareverbeteringen van Apple te krijgen zonder al te veel in te boeten aan prijs, grootte of ontwerp.

Apple iPhone 13

Image
Image

Apple heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor hun volledige mening.

Het aantal nieuwe iPhone-modellen om uit te kiezen neemt elk jaar toe. Tijdens het evenement in september 2021 bracht Apple vier handsets uit binnen het iPhone 13-assortiment.

Dit omvatte de instapmodel iPhone 13 mini, de iPhone 13, de iPhone 13 Pro en het vlaggenschip iPhone 13 Pro Max. Elke telefoon is ontworpen om een ander type gebruiker aan te spreken, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen.

De iPhone 13 neemt de ruimte in het midden in beslag en biedt indrukwekkende, hoogwaardige specificaties en kwaliteit zonder een relatief hoge prijs te betalen. We hebben onlangs de iPhone 13 getest om te zien hoe goed hij presteert bij een reeks alledaagse taken, maar ook bij intensievere activiteiten zoals gamen, streamen en werken op afstand.

We hebben Apple's beweringen over de levensduur van de batterij op de proef gesteld, de nieuwe cameratechnologie getest en de nieuwe functies van iOS 15 uitgeprobeerd om te ontdekken of de iPhone 13 de beste nieuwe iPhone is, of dat het de moeite waard is om te investeren elders.

Ontwerp: Apple houdt vast aan traditie

Zoals met alles wat Apple maakt, is de iPhone 13 een goed ontworpen apparaat dat er stevig en luxueus uitziet en aanvoelt. Het wordt geleverd met hetzelfde aluminium frame en een achterkant van versterkt glas als op de iPhone 12.

Image
Image

Het 6,1-inch scherm is gecoat in een soort glas dat bekend staat als Ceramic Shield, waarvan Apple beweert dat het vier keer zoveel bescherming biedt als rivaliserend smartphoneglas, en de handset meet 5.78 x 2,82 inch. Deze functies zijn allemaal identiek aan de iPhone 12. De iPhone 13 is 0,1 inch dikker, wat gepaard gaat met het hogere gewicht van de iPhone 13 (6,1 gram hoger dan 5,73 gram).

Ondanks deze verhogingen ligt de iPhone 13 comfortabel in de hand en is hij gemakkelijk met één hand te gebruiken. Het schermformaat betekent dat het schermtoetsenbord niet onhandig is, zoals het geval is bij de kleinere iPhone 13 mini, en groot genoeg is om tv-programma's en films te streamen.

Het spelen van basisgames op dit scherm is prima, maar als je games speelt met meer gedetailleerde menu's (bijvoorbeeld Minecraft of Fortnite), vind je het scherm misschien wat aan de kleine kant. U vindt het misschien ook te klein en een beetje belastend voor uw ogen als u van plan bent uw tv of tablet te vervangen en al uw inhoud op deze telefoon te bekijken.

De toevoeging van de inkeping - het kleine, gebogen zwarte uitsteeksel aan de bovenkant van het scherm waar de FaceID-sensor is opgeslagen - vermindert de weergaveruimte verder. De inkeping is echter 20% kleiner dan op de iPhone 12.

De Lightning-oplaadpoort is ingeklemd tussen een set dubbele luidsprekers aan de onderkant van het apparaat en de aan / uit-knop bevindt zich rechtsboven, tegenover de volumeknoppen aan de linkerkant. Je kunt de iPhone 13 niet alleen opladen via een Lightning-kabel, maar je kunt de telefoon ook draadloos opladen met elke Qi-compatibele draadloze oplaadplaat, evenals Apple's eigen MagSafe-oplaadplaat.

Image
Image

MagSafe wordt aangedreven door een ronde magneet die onder het achterglas van de telefoon is geplaatst en kan ook worden gebruikt om MagSafe-accessoires, zoals de MagSafe-portemonnee, te bevestigen. Dit is een leren portemonnee waar je je meest gebruikte pasjes in kunt bewaren en die via magneten aan de telefoon blijft zitten. U kunt de functie Zoek mijn gebruiken om MagSafe-accessoires te vinden op dezelfde manier waarop deze functie kan worden gebruikt om te bepalen waar uw iPhone, iPad, Airpods en andere Apple-producten zich op een kaart op het scherm bevinden.

Aan de achterkant van de iPhone 13 zijn de camerasensoren nu diagonaal opgesteld in de linkerbovenhoek, in plaats van boven elkaar. Dit maakt de camera iets breder dan bij oudere iPhones en hoewel het esthetisch gezien misschien een kleine verandering lijkt, betekent dit dat je een nieuwe hoes moet kopen omdat een iPhone 12-hoes niet past. De uitstekende camerabobbel zorgt er ook voor dat de iPhone 13 niet plat op een tafel blijft liggen, tenzij hij in een hoesje zit.

Wat de kleur betreft, heeft de iPhone 13 vijf keuzes: starlight (gebroken wit), middernacht (zwart), roze, blauw en PRODUCT(ROOD). De opbrengst van de verkoop van het rode model gaat naar goede doelen voor aids als onderdeel van Apple's langdurige samenwerking met het goede doel.

Zoals het geval is met alle Apple-producten, is het niet mogelijk om de ingebouwde opslag op de iPhone 13 fysiek uit te breiden. Gelukkig heeft Apple de opslagoptie op instapniveau verdubbeld van 64 gigabyte (GB) op de iPhone 12 tot 128 GB op de iPhone 13 van $ 799. Je kunt dan $ 100 extra betalen voor 256 GB ($ 899), of $ 300 extra voor 512 GB ($ 1099). Dit komt bovenop de 5 GB gratis iCloud-opslag die Apple elke iPhone-gebruiker cadeau doet.

Deze verhoogde opslagopties zijn een welkome upgrade, en tenzij je een krachtige gebruiker bent, zou zelfs de laagste van deze opslagopties voldoende moeten zijn. Als je meer nodig hebt, kun je betalen voor iCloud+-opslag. Prijzen beginnen bij $ 0,99 per maand voor 50 GB, $ 2,99 voor 200 GB en $ 9,99 voor 2 TB.

Display: Levendig en scherp

Net zoals het ontwerp van de iPhone 13 grotendeels hetzelfde is gebleven ten opzichte van de iPhone 12, zo ook de schermkwaliteit. Het heeft een Super Retina XDR OLED-scherm met dezelfde resolutie als op de iPhone 12: 2,532 x 1, 170 pixels. Dit betekent dat het scherm van de iPhone 13 scherp, helder en duidelijk is vanuit alle hoeken.

Kleuren zien er levendig en realistisch uit, vooral wanneer de telefoon op de hoogste helderheidsinstelling staat, en dit is geweldig voor het spelen van games en het bekijken van HD-video's. Zelfs de meest felgekleurde games en shows zoals Candy Crush Saga en Ru Paul's Drag Race zagen er nooit vervaagd of vervaagd uit.

Elke OLED-pixel op de iPhone 13 heeft zijn eigen lichtbron, waardoor zwart er dieper en donkerder uitziet en het contrast verbetert. Dit is geweldig voor zowel het kijken naar Netflix-shows als voor het lezen van e-boeken of webinhoud. Het maakt tekstregels scherp en duidelijk, zelfs als het lettertype klein is.

Kleuren op het scherm van de iPhone 13 zien er levendig en realistisch uit, vooral wanneer de telefoon op de hoogste helderheidsinstelling staat, en dit maakt het ideaal voor het spelen van games en het bekijken van HD-video.

De verversingssnelheid op het iPhone 13-scherm is 60 Hz. Een verversingssnelheid verwijst naar hoe vaak een afbeelding elke seconde wordt bijgewerkt. Hoe sneller de verversingssnelheid, hoe vloeiender en minder wazig het beeld eruit zal zien. Voor alledaagse taken is een verversingssnelheid van 60 Hz meer dan voldoende, en je zult er zelden of helemaal geen problemen mee hebben op de iPhone 13.

Als je echter een fervent gamer bent, kan dit problemen veroorzaken bij het spelen van grafisch-intensieve games. Als je in dit kamp v alt, wil je misschien kiezen voor een telefoon met een hogere verversingssnelheid, zoals de 90 Hz van de Google Pixel 6, of de verversingssnelheid van 120 Hz die te zien is op de iPhone 13 Pro en Pro Max.

Prestaties: snel en responsief

De iPhone 13 verwerkte alles wat we erop gooiden tijdens onze tests goed en zonder enige vertraging. Het scherm ontgrendelt direct met FaceID; het is snel schakelen tussen apps en taken, en het scherm reageert. Dit is grotendeels te danken aan de manier waarop Apple zijn iOS 15-software heeft geoptimaliseerd om te werken met de hardware op de iPhone 13. Het is ook niet ongebruikelijk dat Apple iPhones direct uit de doos krachtig en snel aanvoelen.

Apple schrijft dit ook toe aan zijn A15 Bionic-chip. De nieuwe computerverwerkingseenheid (CPU) van deze chip - de eenheid die de meeste dagelijkse rekenkrachttaken van de telefoon afhandelt - zou tot 50% sneller zijn dan de concurrentie. De nieuwe grafische verwerkingseenheid (GPU), die de grafische weergave in games, augmented reality en de camerafuncties van de telefoon aandrijft, zou tot 30% sneller zijn.

Er is ook een nieuwe Neural Engine die is ontworpen om tot 15,8 biljoen bewerkingen per seconde uit te voeren. Dit betekent dat alle taken die AI of machine learning gebruiken, zoals Siri's tekst-naar-spraak-tools, routebeschrijvingen in Maps, de nieuwe Cinematic-modus van de iPhone 13 (lees meer hierover in het gedeelte Camera hieronder) en de Live Text-functie van iOS 15 snel zijn, werk zoals beloofd en vertraag de telefoon niet en laat hem daarbij niet opwarmen.

Alles wat we tijdens onze tests naar de iPhone 13 gooiden, deed het goed zonder enige vertraging.

Hoewel het moeilijk was om de door Apple beweerde procentuele stijgingen te kwantificeren en hoeveel bewerkingen de telefoon elke seconde uitvoerde tijdens tests in de echte wereld, kunnen we bevestigen dat we geen enkele keer vertraging of oververhitting hebben ervaren op de iPhone 13.

Niet toen we Fortnite speelden, niet toen we afleveringen van The Chestnut Man op Netflix streamden, niet toen we wisselden tussen e-mails en Google Documenten bij het bewerken van een functie. Er was geen vertraging bij het openen van de camera en er was een minimale vertraging (minder dan twee seconden) tussen het maken van een foto in de portretmodus en het verwerken van de bokeh van de foto.

Bij testen met de GFXBench-app, die registreert hoe goed de telefoon is in het spelen van games met verschillende intensiteiten, scoorde de iPhone 13 52 frames per seconde (fps) in de Car Chase-benchmark - iets minder dan de 56 fps die werd gezien op de iPhone 12, maar dezelfde score van 60 fps op de minder veeleisende T-Rex-benchmark.

Connectiviteit: nooit een probleem

De iPhone 13 ondersteunt zowel 5G als Gigabit LTE/4G en Wi-Fi 6. Dit zijn allemaal de meest geavanceerde versies van hun respectievelijke technologieën, wat betekent dat het niet uitmaakt met welk netwerk je bent verbonden, je zou de hoogst mogelijke snelheden voor uw regio en data-abonnement.

Simpel gezegd, als je verbindingsproblemen hebt, is het onwaarschijnlijk dat de iPhone 13 het probleem is.

De iPhone 13 heeft een groter aantal banden in vergelijking met de iPhone 12-reeks, wat betekent dat hij in meer 5G-gebieden zal werken dan voorheen, en in onze tests betekende dit dat het signaal sterker was en zelden wegviel. We ondervonden alleen problemen toen we op vakantie waren in een bos, maar dat was waarschijnlijker te wijten aan de sterkte van het signaal van onze netwerkoperator en niet aan de telefoon zelf.

Camera: kleine aanpassingen maken een groot verschil

Op papier lijkt de camera-instelling op de iPhone 13 bijna identiek aan die op de iPhone 12, maar laat je niet misleiden. Apple heeft een aantal software- en sensor-upgrades doorgevoerd waardoor deze camera tot de beste behoort die we ooit hebben gebruikt.

Image
Image

Aan de achterkant van de telefoon is de brede camerasensor nu groter dan voorheen, wat betekent dat hij 47% meer licht opvangt. Door meer licht in een camerasensor te laten komen, wordt de hoeveelheid details verbeterd en wordt het contrast van foto's verbeterd, met name die bij weinig licht.

Apple heeft ook een nieuwe sensor toegevoegd aan de Ultra Wide Camera aan de achterkant van de iPhone 13. Deze is op dezelfde manier ontworpen om meer donkere gebieden in je foto's te onthullen. Hierdoor zijn schaduwen donkerder en helderder, terwijl lichtgebieden beter worden verlicht. Dit maakt de handset ideaal voor gebruik binnenshuis, waar het licht slecht is, en voor gebruik buiten als de winternachten vallen en het weer omslaat.

Een negatief punt is dat deze camera-instelling 12MP-sensoren gebruikt. Ter vergelijking: de Google Pixel 6 heeft een 50 MP-sensor - hoe hoger de sensor, hoe meer pixels hij vastlegt. Dit komt meestal overeen met een foto van betere kwaliteit, maar de software- en hardware-tweaks die Apple heeft aangebracht aan zijn eigen camera-instellingen, zorgen ervoor dat hij nog steeds goed presteert, ondanks deze specificatie met een lager aantal.

Apple heeft een aantal software- en sensor-upgrades doorgevoerd waardoor deze camera tot de beste behoort die we ooit hebben gebruikt.

Anders hebben de iPhone 13 en iPhone 13 mini de nachtmodus, Deep Fusion en HDR-video-opname met Dolby Vision. De nachtmodus helpt 's nachts nog betere foto's te maken, terwijl Deep Fusion meerdere opnamen maakt met meerdere belichtingen en deze samenvoegt om het best mogelijke beeld te presenteren.

Software heeft Apple twee nieuwe functies toegevoegd die in combinatie met deze hardware-upgrades je foto's en video's er zeer professioneel uit laten zien. De eerste heet Cinematic Mode en maakt gebruik van wat bekend staat als 'rack focus'. Dit is een techniek die populair is onder cinematografen in speelfilms om de aandacht van de kijkers te leiden. Het werkt door de focus tussen onderwerpen te wisselen en een scherptediepte-effect toe te voegen.

Hoewel de modus niet zo eenvoudig te gebruiken was als de demonstraties van Apple suggereerden, waren we, toen we hem onder de knie hadden, zo onder de indruk van de resultaten dat we bijna niet konden geloven dat we ze hadden gefilmd.

De tweede nieuwe functie heet Fotografische stijlen. Het is niet zo indrukwekkend als de filmmodus, maar het voegt een niveau van professionaliteit toe aan foto's die we nog niet eerder hadden gezien. Elke keer dat je een foto maakt, toont de iPhone 13 je vijf verschillende versies. Een uitgebalanceerd, levensecht beeld naast vier alternatieve stijlen: Levendig, Rijk contrast, Warm en Koel.

Terwijl je elke stijl selecteert, zou de iPhone 13 "diep semantisch begrip" gebruiken om verschillende aanpassingen aan verschillende delen van de foto's toe te passen en hun algehele uiterlijk te veranderen.

Hoewel het misschien klinkt alsof je gewoon een filter aan een foto toevoegt, is het algehele effect veel genuanceerder en indrukwekkender. De aanpassingen van Photographic Styles houden rekening met de belichting en de huidskleur van elke persoon.

Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het aanpassen van de warmte van een foto en het hetzelfde behandelen van de toon van elke persoon resulteert in een algeheel "vervaagd" uiterlijk. Het vertegenwoordigt ook niet hun huid op een realistische manier. Dit kan de algehele balans van een foto verstoren. Ter vergelijking: afbeeldingen die zijn gemaakt met fotografische stijlen zijn veel levensechter.

De 12 MP True Depth-camera aan de voorkant, die ook de FaceID-sensor bevat, heeft minder upgrades en aanpassingen ondergaan dan de camera-instellingen aan de achterkant van de iPhone 13. Hij ondersteunt echter wel de filmmodus en fotografische stijlen. Dit betekent dat je selfies kunt maken en filmen met deze nieuwe tools. De camera aan de voorzijde ondersteunt ook dezelfde nachtmodus, Deep Fusion en Dolby Vision HDR-opname. Dit laatste zal vooral interessant zijn voor vloggers die inhoud van professionele kwaliteit willen produceren.

Batterij: beter dan de hele dag

Volgens Apple gaat de batterij van de iPhone 13 "de hele dag" mee. Dit is een beetje vaag en als je je verdiept in wat het eigenlijk betekent, komt dit overeen met een belofte van 19 uur batterijduur bij het bekijken van video's vanaf 16.5 uur op de iPhone 12 en tot 75 uur bij het luisteren naar audio.

In onze looping-videotest, waarin we een HD-video op repeat afspelen met het scherm ingesteld op 70% helderheid, duurde de iPhone 13 19 uur en 24 minuten. Een lichte verbetering ten opzichte van de beweringen van Apple.

In onze praktijktests ging de iPhone 13 echter maar liefst 29 uur mee. Tijdens deze test gebruikten we de iPhone 13 zoals we dat normaal een maand zouden doen; we gebruikten het om WhatsApp-berichten te verzenden, Sim City te spelen, videogesprekken te voeren met onze ouders, e-mails te verzenden, video's op te nemen op dagjes uit met onze peuter, TikTok te kijken, Netflix-shows te streamen en meer. Vervolgens hebben we elke dag geregistreerd hoe lang het duurde tussen de oplaadbeurten en hebben we het gemiddelde genomen.

De indrukwekkende batterijduur van de iPhone 13 is te danken aan de manier waarop de software en hardware zijn geoptimaliseerd om met elkaar samen te werken. Maar het is nog indrukwekkender als je bedenkt dat de Neural Engine elke seconde biljoenen bewerkingen uitvoert, het scherm helder en krachtig is en zowel de CPU als de GPU een grote snelheidsboost hebben gekregen.

Je kunt snel opladen tot 20 W met een Lightning-naar-USB-C-kabel (apart verkrijgbaar), draadloos opladen met een Qi-oplader tot 7,5 W (apart verkrijgbaar) of het MagSafe-anker gebruiken (ja, je raadt het al, apart verkrijgbaar). De draadloze MagSafe-oplaadkabel van 15 W klikt magnetisch op de achterkant van de telefoon en kan ook worden gebruikt om AirPod-hoesjes op te laden.

Software: nog gemakkelijker te gebruiken

Apple levert zijn nieuwe telefoons altijd met de meest up-to-date software en op de iPhone 13 heet dit iOS 15. Het is bekend genoeg voor bestaande Apple-gebruikers en gemakkelijk genoeg voor Android-gebruikers om het onder de knie te krijgen met, en dat alles terwijl het een aantal nieuwe en opnieuw ontworpen functies biedt die het gebruik nog gemakkelijker en nuttiger maken.

Image
Image

Op iOS 15 hebben meldingen meer afgeronde randen dan die op iOS 14. De Weer-app gebruikt meer visuele aanwijzingen om het gemakkelijker te maken om luchtvervuiling, regenniveaus en de uurvoorspelling in één oogopslag te zien, en Apple Maps geeft nu routes en wandelroutes weer met 3D- en AR-functies. Wallet heeft ondersteuning voor thuissleutels toegevoegd en er zijn nieuwe privacyopties in Siri en Mail die ze allebei beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Je kunt nu ook de instellingen Persoonlijke focus, Slaapfocus en Werkfocus inschakelen in iOS 15. Met elk daarvan kun je meldingen op bepaalde tijden uitschakelen, zoals wanneer je je probeert te concentreren of te slapen, en je kunt Siri vragen om een bericht te sturen naar mensen die gedurende deze tijd contact met u opnemen, waarin u hen vertelt dat Focus is ingeschakeld.

Er is dan de mogelijkheid om rechtstreeks naar foto's te zoeken vanuit de zoekbalk bovenaan het scherm, in plaats van via de Foto's-app te gaan, en Apple heeft een nieuwe Live Text-tool toegevoegd. Deze gebruikt de Neural Engine in de A15 Bionic Chip om het schrijven in een foto of afbeelding te herkennen. Er verschijnt een kleine tekstballon en door erop te klikken kunt u deze tekst knippen, kopiëren en delen alsof u uit een document kopieert.

Er is ook een kleine functie die Apple in iOS 14 heeft geïntroduceerd en die nog handiger is bij gebruik met Live Text. Met deze functie kun je overal op je telefoon tekst kopiëren - van een document, een website, een foto, enzovoort - en deze automatisch van een gedeeld klembord op je MacBook of iPad plakken. Dit lijkt misschien onbeduidend, maar het is een game changer in termen van productiviteit.

Anders vind je de ingebouwde camera-app op iOS 15 waar je de bedieningselementen voor de filmmodus en fotografische stijlen vindt.

Audio: de minst indrukwekkende functie op de iPhone 13

De geluidskwaliteit op de iPhone 13 is redelijk. Het klinkt een beetje blikkerig en rammelend op de hoogste volumes, maar de stereoluidsprekers doen een bewonderenswaardige taak om een kleine kamer te vullen wanneer ze rechtstreeks vanaf de telefoon worden afgespeeld.

De locatie van de luidsprekers (aan de onderkant van het apparaat) kan ervoor zorgen dat het geluid een beetje gedempt wordt bij het kijken naar TikTok, omdat het geluid van je af wordt gericht. Evenzo, als je Netflix kijkt of games speelt in de liggende modus en de telefoon vasthoudt, in plaats van een standaard te gebruiken, is het moeilijk om deze luidsprekers niet met je hand te bedekken. Hierdoor kan het gedempt en minder meeslepend klinken dan we hadden gewild.

Als je een koptelefoon gebruikt, heeft audio, afhankelijk van de kwaliteit en de geluidskwaliteit van de app die je gebruikt, veel meer diepte.

Prijs: hoogwaardige specificaties voor een middenklasse prijs

Apple-producten kunnen nooit als "goedkoop" worden omschreven, maar door het aanbieden van vier modellen binnen het iPhone 13-assortiment - en met het duurste iPhone 13 Pro Max-model vanaf $ 1.099 - vertegenwoordigt de iPhone 13 een betaalbare manier om een nieuwe Apple-telefoon te kopen.

Image
Image

Het neemt een goede plek in door de nieuwste processor-, camera- en weergavetechnologie van Apple te gebruiken met het nieuwste besturingssysteem in een vorm en prijs die het toegankelijk maken. Er zijn zelfs genoeg verbeteringen en nieuwe functies om een upgrade naar de iPhone 13 vanaf de iPhone 12 van vorig jaar te rechtvaardigen.

iPhone 13 versus Google Pixel 6

Er zijn maar weinig telefoons die kunnen wedijveren met de iPhone 13 als het gaat om de kwaliteit van de functies versus de prijs.

De $ 599 Google Pixel 6 is een uitzondering. Voor $ 200 minder krijg je een groter 6,4-inch scherm, een batterij met een hogere capaciteit, een 50 MP camera aan de achterzijde, een verversingssnelheid van 90 Hz en twee keer zoveel geheugen, RAM genoemd.

Het tweekleurige ontwerp is een beetje gebrekkig en ziet er goedkoop uit, in vergelijking met de luxere iPhone 13, en Android 12 is onhandig en buggy in vergelijking met iOS 15. Als je echter niet gebonden bent aan een bepaalde software, de Google Pixel 6 is een fantastische optie.

Bekijk onze lijst met de beste smartphones die momenteel op de markt zijn, samen met onze keuzes voor de beste 5G-telefoons.

De beste iPhone voor de massa

De iPhone 13 is de Goudlokje van Apple's nieuwste iPhone-reeks. Het is niet te groot, niet te klein, en is verkrijgbaar tegen een prijs die is ontworpen om de breedst mogelijke doelgroep aan te spreken. Er hoeven maar weinig offers te worden gebracht voor de relatief lagere prijs. En met de verbeteringen aan de opslag, prestaties, batterijduur en camera, zou het moeilijk zijn om een telefoon te vinden die meer biedt voor deze prijs. Het is zeker de beste allround iPhone die op de markt verkrijgbaar is.

Specs

  • Productnaam iPhone 13
  • Product Merk Appel
  • MPN MLPH3B/A
  • Releasedatum september 2021
  • Gewicht 6,1 oz.
  • Productafmetingen 2,82 x 5,78 x 0,3 inch.
  • Kleur Blauw, Middernacht, Roze, (PRODUCT)Rood, Starlight
  • Prijs $799 tot $1,099
  • Batterijcapaciteit 19 uur
  • Platform iOS 15
  • Processor Apple A15 Bionic
  • RAM 4GB
  • Opslag 128GB, 256GB, 512GB (512GB getest)
  • Camera Dual 12MP camerasysteem en 12MP TrueDepth-camera
  • Ingangen/Uitgangen Lightning-oplaadpoort
  • Waterdicht IP68 (waterdicht gedurende 30 minuten tot 6 meter)
  • Batterijcapaciteit 3, 227mAh
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: