GoPro's nieuwe camera is gespecialiseerd in First Person View Flying

GoPro's nieuwe camera is gespecialiseerd in First Person View Flying
GoPro's nieuwe camera is gespecialiseerd in First Person View Flying
Anonim

GoPro heeft de HERO10 Black Bones gelanceerd, een nieuwe camera die lijkt op zijn vlaggenschip HERO10 Black, maar met een lichtere vormfactor.

Volgens GoPro is de Black Bones-camera ontworpen om slechts 54 gram te wegen, zodat hij gemakkelijk op drones kan worden geplaatst voor First Person View (FPV) camerawerk. Het kan ook worden aangesloten op de batterij van een drone om de levensduur te verlengen, zolang deze voldoet aan de specificaties van de drone. Andere functies zijn onder meer de HyperSmooth-functionaliteit en de ReelSteady desktop-app.

Image
Image

De FPV-video's waarnaar GoPro verwijst, zijn die virale video's van een drone die in één keer door een gebied vliegt. Ze verwijzen specifiek naar de Tesla Giga Factory-tour en bowlingbaanvideo van YouTuber jaybyrdfilms als voorbeelden van dit verbluffende camerawerk.

Om deze kwaliteit te garanderen, kan de Black Bones-camera 4:3-video vastleggen met een resolutie van 4K en 60 FPS of 5K met 30 FPS. Het kan ook super slow-motion video opnemen met een resolutie van 2,7K en 120 frames per seconde. De behuizing van het apparaat is ook goed geventileerd voor continue koeling op lange vluchten.

Image
Image

Vliegen door de lucht op een drone zal een hobbelige rit zijn, dus de Black Bones wordt geleverd met de HyperSmooth-functie om de video te helpen stabiliseren. De camera wordt zelfs geleverd met de onlangs aangekondigde GoPro Player + ReelSteady desktop-app voor professionele bewerking en herkadering.

De HERO10 Black Bones is momenteel beschikbaar in de VS, zonder indicatie of de camera in andere landen zal worden gelanceerd. Je kunt het kopen voor $ 399,99 met een GoPro-abonnement voor een jaar of $ 499,99 zonder abonnement.

Aanbevolen: