Amazon opent meer beschikbaarheid om Flying Home Camera te proberen

Amazon opent meer beschikbaarheid om Flying Home Camera te proberen
Amazon opent meer beschikbaarheid om Flying Home Camera te proberen
Anonim

Een van de vele dingen die Amazon dinsdag tijdens het grote evenement aankondigde, was de nieuwe Always Home Camera.

Amazon kondigde vorig jaar aanvankelijk de autonome vliegende camera aan, maar zei dat het nu alleen op uitnodiging beschikbaar is om de Ring-made camera te kopen voor $ 250. De Always Home Camera werkt als een kleine drone die overal in huis kan gaan om je te laten zien wat er gebeurt terwijl je weg bent.

Image
Image

Het apparaat is veel handiger dan het kopen van meerdere camera's om op verschillende locaties in huis te fotograferen. Amazon toonde dinsdag de mogelijkheden van het apparaat in een video waarin wordt uitgelegd hoe de camera door je huis manoeuvreert en hoe het gezichtspunt eruitziet terwijl het beweegt.

"Dit apparaat maakt gebruik van een combinatie van actieve sensoren en geavanceerde navigatie-algoritmen om langs uw aangepaste, vooraf bepaalde paden te vliegen wanneer het wordt geactiveerd door een Ring Alarm-sensor of binnen de Ring-app," Ring gedetailleerd in zijn officiële persbericht.

"Met een vluchtcontrolesysteem aan boord vliegt Always Home Cam alleen waar een klant wil, wanneer een klant dat wil, en neemt alleen tijdens de vlucht op voor extra privacy en veiligheid."

Functies zijn onder meer 440 x 1440 HD-video, een ingebouwde LED die automatisch het pad verlicht wanneer 's nachts of in donkere omgevingen wordt opgenomen, een vliegtijd van vijf minuten, aanpasbare vliegroutes die u vooraf kunt programmeren, 120 -graden horizontaal en verticaal gezichtsveld, en meer.

Helaas, om deze futuristische camera uit te proberen, moet je een verzoek indienen om uitgenodigd te worden, en momenteel kunnen alleen Amerikaanse klanten dit doen. Het is ook belangrijk op te merken dat de camera maar één verdieping van een huis tegelijk kan rondvliegen, dus als je meerdere niveaus in je huis hebt die je wilt bewaken, moet je meerdere Always Home-camera's kopen.

Andere aankondigingen van dinsdag zijn de onthulling van de Echo Show 15, Amazon Glow, Amazon Halo View, een samenwerking tussen Amazon en Disney voor een "Hey, Disney!" Alexa-functie en meer.

Aanbevolen: