Netflix voegt twee nieuwe mobiele titels toe aan zijn gamingservice

Netflix voegt twee nieuwe mobiele titels toe aan zijn gamingservice
Netflix voegt twee nieuwe mobiele titels toe aan zijn gamingservice
Anonim

Twee nieuwe games zijn aan land gekomen op de gaming-service van Netflix: Arcanium: Rise of Akhan en Krispee Street, die beide beschikbaar zijn voor iOS- en Android-gebruikers.

Volgens Netflix Geeked op Twitter is Arcanium een open-wereld kaartstrategiespel dat duidelijke inspiratie ha alt uit Hearthstone van Blizzard Entertainment, terwijl Krispee Street meer lijkt op Where's Waldo? Met deze twee titels is de totale gaming-line-up van Netflix 12 en groeit nog steeds.

Image
Image

Arcanium: Rise of Akhan ziet spelers een stapel helden en monsters bouwen in een bordspelachtige omgeving om de andere speler aan te vallen om te winnen. De game is ook de eerste titel van een derde partij van Netflix, aangezien Arcanium voor het eerst uitkwam in 2020 op Steam en overwegend positieve recensies heeft gekregen.

Dan is er Krispee Street, die is gebaseerd op de webcomic Krispee. Deze titel is een stuk minder intens omdat je alleen maar personages of objecten hoeft te lokaliseren in een zee van andere personages. Het is ook de vierde game van ontwikkelaar FrostyPop die sinds de lancering op de gameservice van Netflix wordt uitgebracht.

Image
Image

Netflix is goed op weg om zijn gamecatalogus uit te breiden met verschillende genres en studio's. In september 2021 kocht Netflix zijn eerste gamestudio Night School Studio, een ontwikkelaar die bekend staat om zijn verhaalgedreven titel OXENFREE, hoewel er nog geen direct resultaat is aangekondigd.

De spellen zijn ook alleen voor leden. Om beide titels te spelen, moet je inloggen bij Netflix in de gaming-app.

Aanbevolen: