Hoe gratis films te kijken op Roku

Inhoudsopgave:

Hoe gratis films te kijken op Roku
Hoe gratis films te kijken op Roku
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer een kanaal op je Roku-apparaat om de beschikbare gratis programmering te zien.
  • Populaire kanalen: Roku Channel, Crackle, Popcornflix, Crunchyroll, Midnight Pulp, Tubi, Pluto TV, Prime Video.

Dit artikel legt uit hoe je gratis films kunt kijken op je Roku-apparaat. Aanvullende informatie gaat over welke kanalen gratis inhoud aanbieden.

Hoe gratis films te kijken op Roku

  1. Op Roku worden apps kanalen genoemd, omdat ze net als traditionele kanalen werken.

    De kanalen bieden, net als apps op een Android- of Apple-platform, directe toegang tot de inhoud van een serviceprovider.

  2. Selecteer een kanaal en bekijk vervolgens de beschikbare gratis programma's.

Roku-kanalen met gratis inhoud

Het Roku-kanaal

Als je op zoek bent naar gratis films op Roku, is het Roku-kanaal een geweldige plek om te beginnen. Roku heeft veel energie gestoken in het bouwen van een uitstekend standaardkanaal voor Roku-gebruikers, compleet met een bibliotheek met gratis films. Dit zijn echte Hollywood-films, maar de selectie neigt naar oudere films.

De filmbibliotheek van het Roku-kanaal groeit voortdurend en biedt nieuwe opties. Hoewel je niet de nieuwste blockbusters mag verwachten, zul je geen problemen hebben om iets goeds te vinden om naar te kijken.

Image
Image

Crackle

Crackle is een gratis streamingdienst van Sony. Het biedt een vrij omvangrijke bibliotheek met streaming films van Sony Pictures, wat betekent dat dit echte, bekende films zijn die gratis beschikbaar zijn op je Roku.

Crackle is een van de beste bronnen van gratis films die je op je Roku of waar dan ook kunt vinden. De films zijn niet de nieuwste releases, maar je zult titels en acteurs vinden die je herkent.

Image
Image

Popcornflix

Popcornflix is een andere gratis streamingdienst die zich toelegt op het gratis aanbieden van films. Popcornflix is gemakkelijk te navigeren, maar het is geen project van een grote filmstudio, dus de meeste films zijn niet de hoogwaardige Hollywood-films die je op sommige andere kanalen zult vinden. In plaats daarvan vind je veel producties met een kleiner budget en sci-fi en horror van B-kwaliteit.

Image
Image

Crunchyroll

Anime-fans, verheug je! Er is ook een geweldige gratis optie voor jou. Crunchyroll is een van de grootste anime-streamingservices en heeft een grote bibliotheek met gratis anime-films en -shows die je via je Roku kunt openen.

Niet alles op Crunchyroll is gratis en er zijn advertenties, maar laat je daardoor niet ontmoedigen. De catalogus is enorm en je zult zeker iets geweldigs vinden om naar te kijken.

Image
Image

Middernachtpulp

Terwijl Popcornflix met zijn bibliotheek dat b-filmgebied binnendringt, verdubbelt Midnight Pulp en omarmt het.

Midnight Pulp heeft alles cheesy, vlezig en totaal krankzinnig. Met een enorme bibliotheek met sci-fi, horror, vechtsporten en anime-films uit zowat elk filmtijdperk, kun je onmogelijk fout gaan. Merk op dat Midnight Pulp wel premium betaalde inhoud heeft.

Image
Image

Tubi

Tubi werkt samen met grote filmstudio's om je een verscheidenheid aan gratis films te bieden. Het is redelijk vergelijkbaar met Crackle en het Roku-kanaal in wat het biedt. De beschikbare films zijn al een tijdje uit en er zijn niet veel grote namen.

Dat gezegd hebbende, het zijn nog steeds echte Hollywood-films, en de bibliotheek van Tubi TV verandert en evolueert voortdurend. Met een behoorlijke collectie en geen advertenties, is er geen enkele reden om Tubi TV niet eens te proberen.

Image
Image

Pluto TV

Pluto TV is een gratis streamingdienst die volledig gratis tv belooft, en het levert ook echt op. Er zijn ook films beschikbaar, aangezien sommige kanalen van Pluto luchtfilms aanbiedt, net als de kabelkanalen waarvoor u beta alt.

Pluto is echt gratis en vereist geen abonnement. Het werkt net als betaalde streamingdiensten zoals Sling, met een vergelijkbare gidsinterface. Je kunt door de kanalen bladeren, zien wat er een is en misschien een geweldige film vinden die je on-demand kunt bekijken.

Image
Image

Prime Video

Amazon Prime Video is technisch niet gratis, maar veel mensen betalen al voor de Amazon Prime-service en maken geen gebruik van de gratis video's die daarbij horen.

Het Prime Video-kanaal geeft je zonder extra kosten toegang tot heel veel films die bij je Amazon Prime-abonnement horen. Je kunt zelfs specifiek naar gratis films zoeken.

Amazon breidt zijn bibliotheek altijd uit, en dat omvat vrij recente releases en films met grote namen. Als je al voor Prime beta alt, is deze gratis en biedt hij gemakkelijk de beste selectie.

Aanbevolen: