Films kijken op YouTube

Inhoudsopgave:

Films kijken op YouTube
Films kijken op YouTube
Anonim

YouTube staat bekend als een site voor het delen van video's met muziekvideo's en live-uitzendingen, maar het biedt ook gratis online films in hun oorspronkelijke volledige lengte, sommige zelfs met ondertiteling. Er zijn ook enkele tv-programma's.

Veel van de films op YouTube worden op verschillende kanalen vermeld omdat gebruikers hun eigen inhoud kunnen uploaden, wat betekent dat er regelmatig nieuwe films worden toegevoegd. Sommige films hebben advertenties voor of tijdens de video, maar dit is een kleine prijs voor gratis films.

Image
Image

YouTube's gratis streaming films

De films zijn in verschillende genres, waaronder komedie, actie en avontuur, animatie, misdaad, documentaires, horror en klassiekers. Ondanks de vele video's in die genres, zijn er geen genremenu's om door te bladeren om ze gemakkelijk te vinden. In plaats daarvan maken ze deel uit van de rest van de enorme videocollectie van YouTube.

Een uitzondering is het gedeelte 'Gratis te bekijken'. Alle films in deze lijst worden door advertenties ondersteund en worden officieel geleverd door YouTube:

Image
Image

Een andere manier om films te vinden is via specifieke kanalen zoals Cinedigm (voorheen Viewster), Maverick Movies, Timeless Classic Movies, Korean Classic Film en Popcornflix. Ga naar het tabblad VIDEOS en sorteer de films op populariteit of datum om een gratis film te vinden om te streamen.

Zoeken is nog een andere methode. Vind volledige films op YouTube via de FILTER optie tijdens het zoeken. Je kunt de resultaten filteren om alleen films weer te geven of de duur wijzigen om alleen lange video's weer te geven, wat je zou moeten helpen gratis films te vinden.

Image
Image

Andere sites zoals Zero Dollar Movies zijn ook nuttig. Ze hebben duizenden gratis films van de site gecatalogiseerd, zodat je door de genres kunt bladeren die ze hebben gebouwd of naar een titel kunt zoeken. Ze hebben films uit de vroege jaren 1900 tot 2015. Je kunt ook Bollywood-, Tamil- en Telugu-films vinden.

Image
Image

Gratis streaming tv-shows op YouTube

Er zijn ook gratis tv-programma's op YouTube, maar ze zijn niet gemakkelijk doorzoekbaar. De beste manier om programma's op YouTube te vinden die je niet hoeft te huren of te kopen, is door handmatig te zoeken, net zoals bij elke andere video.

Een andere manier is om door de door YouTube samengestelde lijst met gratis films en shows te bladeren.

Videokwaliteit van YouTube

Image
Image

Video's op YouTube zijn beschikbaar van 144p tot hoge resoluties zoals 1080p en 4K.

Als je het kleine instellingenpictogram onderaan een video selecteert, kun je schakelen tussen de beschikbare kwaliteitsinstellingen. Je kunt films op YouTube vinden in 4K of een andere resolutie via het Features filter tijdens het zoeken.

Voordelen van registratie bij YouTube

Registreren is helemaal gratis en iedereen kan meedoen. Als u een Google-account heeft, zoals een Gmail-e-mailadres, kunt u zich op die manier aanmelden. U hoeft zich echter niet te registreren, dus u kunt veel gratis films bekijken zonder een account aan te maken.

Sommige video's hebben een bepaald volwassenheidsniveau waarvoor YouTube je leeftijd moet verifiëren. Als dit het geval is, kun je door te registreren nog meer films bekijken.

Waar YouTube zijn films ha alt

Bedrijven kunnen gratis films vertonen op hun geregistreerde YouTube-accounts. Vervolgens worden die gratis films op één plek verzameld om ze gemakkelijk te kunnen bekijken.

Sommige films zijn van Crackle, Starz en Cinedigm, om maar een paar bronnen te noemen.

Het kan echter zijn dat u op een dag een film vindt en vervolgens merkt dat deze kort daarna is verwijderd. Dit komt omdat iedereen video's kan uploaden, wat betekent dat zelfs auteursrechtelijk beschermd materiaal van tijd tot tijd kan worden geüpload. Dit soort films en tv-programma's worden echter regelmatig verwijderd om de videocollectie op te schonen.

Systeemvereisten voor YouTube

Het is noodzakelijk om een webbrowser zoals Google Chrome, Firefox, Safari of Opera te hebben om video's te bekijken. En hoewel het ideaal is om een bijgewerkt besturingssysteem zoals Windows 11 of Windows 10 te hebben, zijn oudere versies van Windows en andere besturingssystemen ook geschikt.

Je kunt ook films bekijken vanaf je telefoon of tablet via de YouTube-app. Het is niet zo filmgericht als andere filmstreaming-apps, maar het werkt als je het niet erg vindt om wat te graven.

Het is ook belangrijk om een internetverbinding van minimaal 1 Mbps te hebben om een constante stroom van goede kijkkwaliteit te garanderen (maar meer is beter). Sommige YouTube-inhoud kan buffering veroorzaken bij het bekijken van de video's, maar dat is meestal alleen een probleem bij langzamere verbindingen.

Aanbevolen: