Kun je films kijken op Sony VR?

Inhoudsopgave:

Kun je films kijken op Sony VR?
Kun je films kijken op Sony VR?
Anonim

Wat te weten

  • Je PS VR-headset laat alles zien wat er op de tv staat, inclusief films.
  • Om de schermgrootte aan te passen, ga naar Instellingen > Apparaten > PlayStation VR > Schermgrootte en kies klein, medium of groot.
  • Films worden niet in 3D weergegeven, tenzij het op de schijf is ingebouwd.

Je kunt je PlayStation VR-headset voor meer gebruiken dan alleen games spelen in 3D. Hier leest u hoe u thuis een privéervaring op groot scherm kunt creëren op uw PlayStation 4.

Hoe kijk ik films op mijn VR-headset?

Omdat de PlayStation VR-headset alles laat zien wat je PS4 of PS5 aan het doen is, inclusief films, hoef je alleen maar het apparaat aan te zetten terwijl er een aan het spelen is om films te streamen. U kunt echter enkele instellingen aanpassen. De belangrijkste is de schermgrootte die u zult zien; hier is hoe het te doen.

  1. Selecteer op je PS4-startscherm Instellingen.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden en selecteer Apparaten.

    Image
    Image
  3. Kies PlayStation VR.

    Image
    Image
  4. Kies Schermgrootte.

    Image
    Image
  5. Kies de gewenste schermgrootte: klein, medium of groot. De instelling medium is het beste voor de meeste opties, maar kies large voor een enorm scherm waardoor je het gevoel hebt dat je op de eerste rij zit een theater.

    Image
    Image
  6. Start een film, hetzij via een video-app of met de ingebouwde Blu-ray-speler van de PS4, en deze wordt weergegeven in je PS VR-headset. Om het perspectief van het scherm te resetten terwijl de film wordt afgespeeld, kijk je naar waar je het midden wilt hebben en druk je op de Options-knop op je controller.

Bottom Line

Hoewel het PlayStation 4 Pro-model 4K-video en -games aankan, heb je een limiet als je iets bekijkt via PS VR. De schermen waarop je gaat kijken hebben een resolutie van 1080, dus dat is het hoogste wat je kunt krijgen.

Kun je Netflix kijken op PlayStation VR?

Je kunt PlayStation VR gebruiken om alles te bekijken wat je op je PlayStation 4 kunt draaien, inclusief streaming-apps. De TV & Video-app van de PS4 bevat verschillende populaire platforms, waaronder Netflix, Hulu, Disney+ en Amazon Prime Video. U kunt deze installeren en erop inloggen om hun volledige bibliotheken via uw headset te bekijken.

Image
Image

FAQ

    Hoe kijk ik YouTube op een PlayStation VR?

    Als je YouTube in 360 graden wilt bekijken op een PlayStation VR, start je YouTube op je PS4 en selecteer je Bekijken op PlayStation VR. Selecteer 360-videos in de menubalk en kies vervolgens de video die je wilt bekijken. Als de video wordt afgespeeld, kun je hem overal om je heen zien.

    Hoeveel kost een PlayStation VR?

    Koop een Sony PlayStation VR in een gamingbundel voor $ 350 van Sony, of vind er een op Amazon voor ergens tussen $ 200 en $ 400, vaak verpakt met extra games. Merk op dat een next-gen PlayStation VR-headset in de maak is en wordt verwacht in 2022.

    Hoe stel ik een PlayStation VR in?

    Zorg ervoor dat je PlayStation 4 of 5 is ingesteld en sluit vervolgens je systeem af. Sluit de processoreenheid aan op je tv via een HDMI-kabel en sluit vervolgens de PlayStation Camera aan op je PS4 (voor een PS5 heb je een camera-adapter nodig). Sluit de HDMI-kabel aan op de achterkant van uw processoreenheid en console en steek vervolgens de meegeleverde USB-kabel in de processoreenheid en console. Sluit het netsnoer aan op de adapterkabel en steek deze in een stopcontact. Sluit uw VR-verbindingskabel aan op het apparaat en de headset, zet vervolgens uw console aan en volg de aanwijzingen.

Aanbevolen: