UBreakiFix en Samsung willen dat je je oude apparaten recyclet

UBreakiFix en Samsung willen dat je je oude apparaten recyclet
UBreakiFix en Samsung willen dat je je oude apparaten recyclet
Anonim

Een nieuwe samenwerking tussen Samsung en uBreakiFix door Asurion heeft tot doel het voor iedereen gemakkelijker te maken om hun oude elektronica te recyclen, op enkele uitzonderingen na.

Volgens de aankondiging werkt de samenwerking omdat de winkels uBreakiFix en Asurion Tech Repair & Solutions als afleverpunt zullen fungeren. U brengt de oude of kapotte elektronica die u niet meer wilt (of kunt) gebruiken naar hen toe, en zij sturen alles naar een Samsung recyclingpartner. Van daaruit wordt alles uitgekleed en worden de verschillende componenten en materialen hergebruikt voor gebruik in toekomstige producten.

Image
Image

Volgens uBreakiFix CEO Dave Barbuto, is de hoop dat dit mensen met dozen en lades met apparaten waarvan ze niet weten hoe ze zich moeten ontdoen, een manier zal geven om, nou ja, ze kwijt te raken. Over het algemeen is het programma ontworpen om het voor iedereen in Noord-Amerika (en het noordelijke deel van Zuid-Amerika) gemakkelijker te maken om hun oude uitrusting te recyclen. Met honderden beschikbare locaties, zal het waarschijnlijk gemakkelijker zijn om een van deze locaties te vinden dan te proberen een recyclingcentrum te vinden dat een specifiek soort hardware nodig heeft.

uBreakiFix zal niet elk denkbaar ding dat je zou willen toevoegen, meenemen, maar de lijst van wat is geaccepteerd is behoorlijk substantieel. Mobiele telefoons, desktopcomputers en flat-panel monitoren, laptops, tablets, gameconsoles, enz. - als het elektronisch is, is de kans groot dat ze het voor je zullen doen verdwijnen. Er zijn echter beperkingen zoals tv-toestellen, alles wat vloeistoffen of gassen bevat, losse batterijen, e-sigaretten, enz.

Image
Image

Je kunt nu gratis alle geaccepteerde elektronica naar je lokale uBreakiFix- of Asurion-winkels brengen. Hoewel het wordt aanbevolen dat u alle persoonlijke gegevens van uw apparaten verwijdert voordat u ze overdraagt.

Aanbevolen: