Google Maps om tolprijzen en nieuwe details aan routes toe te voegen

Google Maps om tolprijzen en nieuwe details aan routes toe te voegen
Google Maps om tolprijzen en nieuwe details aan routes toe te voegen
Anonim

In de komende maanden zal Google nieuwe updates uitrollen voor zijn Maps-service die informatie geeft over tolhuisprijzen en een meer gedetailleerde kaart.

Volgens Google zijn de geschatte prijzen die u te zien krijgt afkomstig van lokale tolrechtsgebieden en variëren afhankelijk van bepaalde factoren. Navigatiekaarten bevatten nu de fijnere details van een route, zoals stopborden. En Google Maps op iOS zal verder worden geïntegreerd om het gebruik tijdens het reizen gemakkelijker te maken.

Image
Image

Factoren die van invloed zijn op de prijzen van tolhuisjes zijn onder meer de dag van de week, de kosten van een pas en hoe laat u arriveerde. De nieuwe functie komt in april naar Android en iOS en zal betrekking hebben op tolhuisjes in de VS, India, Japan en Indonesië, met meer provincies op komst.

Maps heeft ook een gratis optie voor routes als die beschikbaar zijn. Goodle voegt ook details zoals verkeerslichten, stopborden en andere interessante punten toe aan de app. Bepaalde steden hebben aanvullende details, zoals het aanwijzen van de medianen in een straat, maar Google heeft niet gezegd op welke locaties.

Image
Image

Ook de nieuwe navigatiekaart zal in bepaalde landen op Android en iOS aankomen, maar er is geen indicatie waar. Exclusieve iOS-wijzigingen zijn onder meer dat de Apple Watch niet langer verbonden hoeft te zijn met een iPhone om Kaarten te gebruiken en een nieuwe reiswidget die op het startscherm verschijnt.

De laatste iOS-update integreert Google Maps rechtstreeks met Siri en de Spotlight-app. U moet deze functie zelf aansluiten, maar Apple geeft instructies op hun website.

Aanbevolen: