Hoe Google Maps aan CarPlay toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Google Maps aan CarPlay toe te voegen
Hoe Google Maps aan CarPlay toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Toevoegen door Google Maps te installeren op iPhone > sluit iPhone aan op CarPlay > open CarPlay en selecteer Google Maps.
  • Selecteer E in de linkerbovenhoek om de bestemmings-/toegangsinstellingen in te voeren. Selecteer Bestemming toevoegen om locaties op te zoeken.
  • Google Maps kan niet als standaard worden ingesteld. Er is geen Street View in CarPlay.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Google Maps-functionaliteit toevoegt aan CarPlay op een iPhone 5s of nieuwer met iOS 12 of hoger.

Hoe Google Maps aan CarPlay toe te voegen

Het is over het algemeen eenvoudig om nieuwe apps te installeren en toe te voegen aan CarPlay. Dit is wat u moet doen.

  1. Installeer Google Maps op je iPhone via de App Store.
  2. Verbind je iPhone met het CarPlay-systeem van je auto.
  3. Open CarPlay op het infotainmentdashboard van uw auto en Google Maps zou nu als pictogram beschikbaar moeten zijn.

    In zeldzame gevallen moet Google Maps handmatig worden toegevoegd. Ga op je telefoon naar Instellingen > Algemeen > CarPlay. Tik op de naam van uw auto en tik vervolgens op + naast Google Maps in de lijst om deze toe te voegen.

Hoe Google Maps te gebruiken op CarPlay

Google Maps op CarPlay werkt veel als gewone Google Maps, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. Hier is een overzicht van de belangrijkste onderdelen van de app.

Kaartscherm

Als u Google Maps voor het eerst opent, kunt u zien waar u zich momenteel bevindt. Tik op E in de linkerbovenhoek en je kunt een bestemming invoeren of andere instellingen openen. Je kunt ook knijpen om in of uit te zoomen om naar verschillende delen van de kaart te kijken.

Image
Image

Satellietweergave

Google Maps biedt een functie voor satellietweergave die Apple Maps niet heeft. Je kunt de weg en het gebied waar je rondrijdt van bovenaf zien, wat in bepaalde situaties handig kan zijn.

Bestemmingsscherm toevoegen

Tik op Bestemming toevoegen en je kunt benzinestations, restaurants, supermarkten, coffeeshops opzoeken of naar een specifieke bestemming zoeken. Het is ook mogelijk om uw recente Google Maps-zoekopdrachten te bekijken.

Image
Image

Download offline kaarten

Als je weet dat je ergens reist met een vlekkerig signaal, kun je ervoor kiezen om kaarten te downloaden om offline te bekijken via de Google Maps iOS-app.

Heeft u lijsten opgeslagen op Google Maps? Die kun je ook naar CarPlay importeren.

Instellingenscherm

Hier kunt u wijzigen of Google Maps u informeert over verkeersproblemen in uw gebied, het kleurenschema wijzigen, ervoor kiezen snelwegen te vermijden via route-instellingen en het volume van de instructies wijzigen.

Image
Image

Wat kan Google Maps niet doen?

Google Maps is een handig alternatief voor Apple Maps, maar er zijn enkele beperkingen aan wat het kan doen. Hier zijn enkele belangrijke functies die het momenteel mist:

Open Google Maps altijd handmatig, zodat u het kunt gebruiken in plaats van Apple Maps.

  • Je kunt het niet als standaard-app instellen: Het is niet mogelijk om Google Maps in te stellen als de standaard navigatie-app, dus als je Siri vraagt (die alleen Apple- gebaseerde apps) voor een routebeschrijving, wordt Apple Maps nog steeds automatisch geopend.
  • Er is geen Google Street View: Google Street View is een van de handigste toevoegingen aan de browserversie van Google Maps, maar je kunt het niet gebruiken via CarPlay.

Aanbevolen: