Hoe Ring Doorbell aan Google Home toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Ring Doorbell aan Google Home toe te voegen
Hoe Ring Doorbell aan Google Home toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Installeer drie apps voor iPhone of Android: Google Home, Google Assistant en Ring.
  • Ga naar de Google Assistant Ring Services-webpagina in een computerbrowser. Selecteer Send to Device en kies je Google Home.
  • Link Google aan je Ring-account in het meldingsscherm op je telefoon.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Ring-deurbel toevoegt aan een Google Home-apparaat en hoe je deze gebruikt nadat deze is toegevoegd.

De Ring Doorbell toevoegen aan Google Home

De Ring-deurbel is een slim, draadloos verbonden apparaat, dus het spreekt voor zich dat je hem zou moeten kunnen laten werken met andere verbonden apparaten in huis. Hoewel je je Ring-deurbel kunt toevoegen aan een slimme Google Home-luidspreker, zijn de mogelijkheden ervan enigszins beperkt. Hier leest u hoe u verbinding maakt en wat u precies kunt doen met uw Ring en Google Home nadat u de installatie hebt voltooid.

Zorg ervoor dat je deze drie apps op je telefoon hebt geïnstalleerd voordat je begint:

  • Google Home: Download Google Home voor iPhone of Google Home voor Android.
  • Google Assistant: Download Google Assistant voor iPhone. Als je een Android-telefoon hebt, is Google Assistant mogelijk al voorgeïnstalleerd. Zo niet, download dan Google Assistant voor Android.
  • Ring-app: Ring voor iPhone of Ring voor Android downloaden.
  1. Open in een webbrowser op je desktop- of laptopcomputer de webpagina van Google Assistant Ring-services.

  2. Selecteer bovenaan de pagina Verzenden naar apparaat.

    Image
    Image
  3. Kies in het vervolgkeuzemenu het Google Home-apparaat dat je met de Ring wilt verbinden.

    Image
    Image
  4. Op je telefoon ontvang je een melding waarin staat dat je Google aan je Ring-account moet koppelen.

    Tik op de melding en voltooi het proces door uw Ring-gebruikersnaam en -wachtwoord in het autorisatieformulier in te voeren.

    Image
    Image
  5. Je installatieproces is voltooid. Je hebt nu toegang tot Ring via Google Home.

    Als je wilt, kun je de Ring-services-pagina op je mobiele telefoon openen. In plaats van een browservenster. Het wordt geopend in de Google Assistent-app en vanaf daar tik je op Link om de Ring-deurbel te verbinden met Google Home.

Je Ring Doorbell gebruiken met Google Home

Het internet der dingen belooft veel interoperabiliteit tussen verschillende slimme en verbonden apparaten, maar om twee apparaten goed samen te laten werken, moeten ze over het algemeen vanaf het begin worden ontworpen om verbinding te maken en informatie te delen. Omdat Google en Ring (eigendom van Amazon) met elkaar concurreren als het gaat om slimme deurbelproducten, heeft Google niet zijn best gedaan om Google Home compatibel te maken met Ring, en dus de mogelijkheid voor Ring en Google Home om samenwerken is wat beperkt. Je kunt bijvoorbeeld geen video van je Ring-deurbel bekijken op een Google Home Hub-scherm of de video casten naar een Google Chromecast.

Dat gezegd hebbende, de twee apparaten kunnen samenwerken. Eenmaal verbonden, kun je Google Home vragen om verschillende taken uit te voeren met Ring.

Nu het is geconfigureerd, kun je met Ring praten via je Google Home. Je kunt zeggen: "Hey Google, praat met Ring." Nadat Google Home Ring heeft geopend, hoor je Ring vragen wat je wilt doen. Op dit moment kun je een van de volgende dingen zeggen:

  • "Schakel bewegingswaarschuwingen in" of "zet bewegingswaarschuwingen uit."
  • "Schakel belsignalen in" of "zet belsignalen uit."
  • "Wanneer was de laatste keer dat de deurbel ging?"
  • "Begin met het opnemen van video."
  • "Wat is de status van de deurbel?" of "wat is de gezondheid van de deurbel?"

Als je wilt, hoef je niet te beginnen met 'praat met Ring'. In plaats daarvan kun je zeggen: "Hey Google, vraag Ring…" en voltooi het verzoek, afhankelijk van wat je wilt dat Ring doet uit de lijst met bovengenoemde taken.

FAQ

    Wat is het Google-equivalent van Ring?

    Google biedt zijn eigen videodeurbelsysteem aan, genaamd Nest Hello. In tegenstelling tot Ring biedt het 24/7 monitoring en opname met een abonnement op Nest Aware.

    Kan ik een Ring-deurbel gebruiken met Google Nest?

    Ja, Ring werkt met Google Nest-producten zoals de Nest Mini, het tweede generatiemodel van de Google Home Mini. Hoewel nieuwere Smart Home-producten van Nest over het algemeen goed werken met Ring, moet je ervoor zorgen dat oudere modellen compatibel zijn voordat je aankopen doet.

Aanbevolen: