Hoe verwijderde notities op iPhone te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde notities op iPhone te herstellen
Hoe verwijderde notities op iPhone te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudig: Open Notes > ga naar Folders. Tik op Recent verwijderd > Bewerken. Selecteer een notitie > Verplaatsen > selecteer een map.
  • Tweede optie: Ga naar Instellingen > Mail > Accounts. Selecteer e-mailaccount en schakel Notes toggle. in
  • Derde optie: Tik op Instellingen > uw naam > iCloud. Schakel Notes in om notities van iCloud te downloaden.

Dit artikel legt uit hoe u verwijderde notities op een iPhone kunt herstellen. U kunt notities ophalen uit de Notes-app op iPhone of iCloud of uit notities die zijn ingevoerd in een e-mailprogramma. Instructies zijn van toepassing op iPhones met iOS 15.

Hoe u notities op de iPhone kunt herstellen vanuit de onlangs verwijderde map

De iOS Notes-app is de perfecte plek om herinneringen, takenlijsten, boodschappenlijstjes en algemene notities die je wilt onthouden te bewaren. Zijn je iPhone-notities ineens verdwenen? Heb je ze per ongeluk verwijderd? Geen paniek. Er zijn verschillende opties om verloren iPhone-notities te herstellen.

Zoek om te beginnen de map 'Recent verwijderd' in uw Notes-app om uw notities te controleren.

Uw recent verwijderde map bevat slechts 30 dagen notities. Daarna worden notities permanent van de iPhone verwijderd, wat tot 40 dagen kan duren om te voltooien.

  1. Open de Notes app en tik op de pijl terug om naar het scherm Mappen te gaan als je er nog niet bent.
  2. Tik in je lijst met mappen op Recent verwijderd.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm Recent verwijderd op Bewerken.

    Image
    Image
  4. Tik op de cirkel naast een notitie die je wilt herstellen.
  5. Tik in de linkerbenedenhoek op Verplaatsen en selecteer een doelmap.

    Image
    Image

Hoe iPhone-notities te herstellen via e-mailaccountinstellingen

Het is mogelijk dat je de instellingen van je Notes-app hebt gewijzigd, waardoor iPhone-notities ontbreken. Misschien heb je een e-mailadres van je iPhone verwijderd, waardoor je aantekeningen erbij hoorden. Dit betekent dat je iPhone de notities niet meer kan vinden.

Als je een e-mailaccount van een derde partij zoals Gmail gebruikt om je notities op te slaan, controleer dan je accountinstellingen om er zeker van te zijn dat alles up-to-date is. Het is een goede vuistregel om uw e-mailaccounts verbonden te houden om ervoor te zorgen dat uw notities niet verdwijnen. Het maakt een eenvoudige back-up voor toekomstige ongevallen.

  1. Tap Instellingen > Mail > Accounts.

    Image
    Image
  2. Tik op het e-mailaccount dat u wilt controleren.

    Heb je onlangs je e-mailwachtwoord gewijzigd? Als u uw wachtwoord op uw iPhone niet hebt bijgewerkt, is het mogelijk dat eventuele notities die aan uw account zijn gekoppeld, niet worden bijgewerkt. Wijzig je wachtwoord op je iPhone via Instellingen.

  3. Bevestig dat de schakelaar naast Notes is ingeschakeld. Als dit niet het geval is, schakelt u het in om te zien of uw notities in uw app verschijnen.

    Image
    Image

    Als u andere e-mailbronnen gebruikt, herha alt u deze stappen voor elk account. Als uw e-mailaccount ontbreekt, voegt u deze opnieuw toe.

Hoe notities op iPhone te herstellen met iCloud

Als je notities permanent zijn verwijderd, kun je ze niet vinden in je map 'Recent verwijderd' en je accountinstellingen zijn in orde, probeer je notities te vinden met iCloud. U moet eerder iCloud hebben gebruikt om uw notities daar te bewaren.

  1. Op je iPhone, tik op Instellingen.
  2. Selecteer je naam bovenaan het menu.
  3. Tik op iCloud.
  4. Zet de Notes schakelaar aan. Nu kunnen alle notities die in uw iCloud-account zijn opgeslagen naar uw iPhone worden gedownload.

    Image
    Image

Hoe iPhone-notities te herstellen met behulp van online iCloud-account

Je kunt proberen je aantekeningen te vinden door in te loggen op je iCloud-account met een webbrowser.

  1. Bezoek iCloud.com in een webbrowser en log in op uw iCloud-account.
  2. Selecteer op het startscherm de Notes app.

    Image
    Image
  3. Selecteer in het linkerdeelvenster Recent verwijderd.

    Image
    Image
  4. Als je je ontbrekende notities kunt vinden, kies ze en selecteer Herstellen.

    Image
    Image
  5. Nadat je je aantekeningen hebt hersteld, kun je ze opslaan op je computer of je apparaat gebruiken om schermafbeeldingen te maken. Als je een Mac gebruikt, kun je ze exporteren als PDF's.

Hoe notities te herstellen met iTunes of iCloud Backup

Kunt u de belangrijke notities die u hebt verwijderd nog steeds niet vinden? Je hebt de mogelijkheid om je iPhone te herstellen met iTunes-back-up. Hiermee wordt een eerdere versie van uw iPhone gevonden waar uw notities mogelijk zijn opgeslagen en wordt die versie op uw apparaat hersteld.

Je kunt ook proberen een back-up te maken met iCloud, wat een iets ander proces is met je iPhone.

Je moet alleen proberen een iPhone-back-up te herstellen als de aantekeningen die je nodig hebt de moeite waard zijn. Deze optie zal de huidige gegevens op uw iPhone overschrijven en vervangen door de back-up.

FAQ

    Hoe herstel ik verwijderde foto's van een iPhone?

    De iPhone Foto's-app heeft een map 'Recent verwijderd'. Om toegang te krijgen, gaat u naar het scherm Foto's-app Albums. Scroll naar beneden en tik op Recent verwijderd Verwijderde afbeeldingen blijven 30 dagen in deze map staan. Als het langer geleden is, kunt u de foto's mogelijk herstellen van een iCloud-back-up.

    Hoe kan ik notities op mijn iPhone vergrendelen?

    Open de notitie die je wilt beschermen en tik op Meer (cirkel met drie stippen) > Lock. Voer uw wachtwoord in of activeer Face ID of Touch ID.

    Kan ik notities op de iPhone formatteren?

    Ja. Open een notitie en selecteer een woord of woorden. Tik op BIU in het zwevende menu om Bold, Italic, Underline te kiezenof Doorhalen Tik op Aa boven het toetsenbord voor extra opties, waaronder nummering, opsommingstekens en inspringingen.

Aanbevolen: