Samsung's nieuwe M8-monitor combineert entertainment en werk

Samsung's nieuwe M8-monitor combineert entertainment en werk
Samsung's nieuwe M8-monitor combineert entertainment en werk
Anonim

Samsung heeft zijn nieuwe M8 Smart Monitor onthuld, een 32-inch scherm dat verschillende streamingdiensten combineert met productiviteitsfuncties.

De M8 wil de ideale monitor zijn voor productiviteit en entertainment thuis. Het ondersteunt verschillende streamingdiensten en kan verbinding maken met meerdere apparaten, zo maakte Samsung vandaag in een persbericht bekend. Het kan ook smartphone-inhoud streamen en wordt geleverd met een verwijderbare SlimFit Cam.

Image
Image

De M8 is verkrijgbaar in vier kleuren: warm wit, zonsondergangroze, daglichtblauw en lentegroen. Het scherm voert uit met een Ultra HD-resolutie bij 60 Hz en ondersteunt HDR 10+ voor een helderder bereik. Het is ook minder dan een centimeter dik en wordt geleverd met een verstelbare standaard.

De meegeleverde SlimFit Cam beschikt over Face Tracking en Auto Zoom. Als beide functies zijn ingeschakeld, volgt de webcam de bewegingen van een persoon, wat hem volgens Samsung ideaal maakt voor videoconferenties. Het is ook magnetisch, zodat u niet te maken krijgt met extra draden die ruimte innemen.

Je kunt ook apparaten op de monitor aansluiten via de SmartThings Hub, die kan worden gevolgd met de officiële SmartThings-app. In de app ziet u een bedieningspaneel dat informatie van andere aangesloten apparaten weergeeft.

Image
Image

De M8 heeft Wi-Fi-connectiviteit voor zijn native streaming-apps, dus je hoeft geen verbinding te maken met een computer om iets op Netflix te bekijken. En de Far Field Voice-microfoon kan worden gebruikt met de Always On-functie om apparaten zoals Amazon Alexa met je stem te bedienen, zelfs als de monitor is uitgeschakeld.

Er is nog geen officiële releasedatum, maar je kunt de M8 in elk van de vier kleuren pre-orderen voor $ 729,99.

Aanbevolen: