Victrola's draagbare platenspeler combineert oud en nieuw

Inhoudsopgave:

Victrola's draagbare platenspeler combineert oud en nieuw
Victrola's draagbare platenspeler combineert oud en nieuw
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ik heb de nieuwe Victrola Revolution Go-platenspeler geprobeerd en was onder de indruk van de geluidskwaliteit en het gemak.
  • Ik was aangenaam verrast door het ingetogen uiterlijk van de Go.
  • De geluidskwaliteit van de Go was ook meteen duidelijk voor luisteraars toen ik hem opstelde bij een buitenbarbecue.
Image
Image

Het is niet zo draagbaar als een iPhone, maar de nieuwe Victrola Revolution GO oplaadbare platenspeler blaast de geluidskwaliteit van elke smartphone weg.

Ik heb de Revolution GO uitgeprobeerd en ben diep onder de indruk van zijn audiomogelijkheden. Het feit dat deze platenspeler ook een Bluetooth-luidspreker is, zou het een serieuze overweging moeten maken voor elke vinylfan. Het is ook een uitstekende manier voor mensen die zijn opgegroeid met digitale muziek om een duik in het verleden te nemen.

Ik heb in mijn tijd meer Bluetooth-luidsprekers gehad dan ik zou willen tellen en verwachtte niet veel van de relatief saaie zwarte monoliet die van Victrola kwam. Daarna legde ik een plaat op de draaitafel en zette de stroom aan.

…Ik was niet voorbereid hoeveel beter de geluidskwaliteit zou zijn om een plaat onderweg af te spelen. Het verschil was meteen merkbaar en produceerde een voller, rijker geluid.

Verslaat veel slimme luidsprekers

Het is niet eerlijk om de Revolution Go te vergelijken met een hifi-systeem op ware grootte. De meeste mensen hebben tegenwoordig slimme luidsprekers, en dat is waar de Go mee concurreert op het gebied van prijs en grootte. De Go is ongeveer zo groot als een iPad op ware grootte, hoewel hij natuurlijk een stuk dikker is. Het is licht genoeg om gemakkelijk met één hand te dragen, en Victrola wordt geleverd met een schouderriem.

Ik was aangenaam verrast door het ingetogen uiterlijk van de Go. Je krijgt misschien een paar grappige gezichten die het op je schouder op straat dragen, maar dat komt omdat het er niet zo uitziet als elk ander gadget op de markt. De Go schreeuwt niet hipster of pretentieus.

Ik bezit een overvloed aan slimme Google- en Amazon Alexa-luidsprekers, evenals een Apple HomePod. De HomePod heeft verreweg de beste geluidskwaliteit van al mijn slimme luidsprekers, dus ik heb een luistertest opgezet met The Very Thought of You van Billie Holiday.

Het geluid op de HomePod was nauwkeurig en helder, dankzij de rekenkundige tovenarij van Apple. Zelfs jaren na de release van de HomePod is het nog steeds verrassend hoeveel geluid het kleine apparaat kan produceren.

Ik besteed het grootste deel van mijn tijd aan het luisteren naar muziek op de HomePod of via AirPods, dus ik was niet voorbereid hoeveel beter de geluidskwaliteit zou zijn om een plaat onderweg af te spelen. Het verschil was meteen merkbaar en produceerde een voller, rijker geluid.

Op de HomePod klonk het alsof ik naar een uitstekende opname van Billie Holiday luisterde. Maar onderweg klonk het alsof Billie live in de hoek van mijn woonkamer zat te neuriën na een sigarettenpauze.

Draagbare Pro

Toen ik voor het eerst over de Go hoorde, leek het feit dat hij draagbaar was een gimmick. Ik draag mijn slimme luidsprekers tenslotte niet rond en bijna iedereen heeft tegenwoordig toegang tot een enorme verzameling digitale muziek.

Na wat tijd met de Go te hebben doorgebracht, bleek dat het vermogen van het apparaat om overal heen te gaan een enorm pluspunt was. Ik kwam opdagen bij picknicks en bij vriendenhuizen met de Go, en mensen waren meteen geïntrigeerd door zijn ongewone uiterlijk.

De geluidskwaliteit van de Go was ook meteen duidelijk voor luisteraars toen ik hem opstelde bij een buitenbarbecue. Het natuurlijke, knetterende geluid van het afspelen van een plaat was een natuurlijkere en aangenamere ervaring wanneer je samen was met vrienden en familie dan welke slimme luidspreker dan ook had kunnen bieden.

Victrola zegt dat de Go een batterijlevensduur van maximaal 12 uur heeft, en uit mijn tests bleek dat hij die claim waarmaakte. Ik heb verschillende dagen nonchalant naar muziek geluisterd, plus een marathonschijfsessie, voordat ik de lading moest opwaarderen.

Image
Image

De Bluetooth-luidsprekerfunctie van de Go is ook een bonus. Omdat ik geen enorme stapel platen kon rondsjouwen, was het geweldig om de Go muziek van mijn iPhone te laten streamen. De installatie was snel en eenvoudig en het geluid dat door de Go werd geproduceerd, was veel beter dan dat van mijn telefoon.

Voor $ 199 is de Go duurder dan de meeste slimme luidsprekers, maar het is een veel betere ervaring als je om geluidskwaliteit geeft. De Go is ook een gemakkelijke en draagbare introductie in de wereld van vinylmuziek.

Aanbevolen: