Nokia's 2720 V Flip combineert smartphone-cred met klassiek design

Nokia's 2720 V Flip combineert smartphone-cred met klassiek design
Nokia's 2720 V Flip combineert smartphone-cred met klassiek design
Anonim

Nokia zet zijn reis voort om een klassiek ontwerp voor mobiele telefoons te brengen boordevol lichte smartphonefuncties met de Nokia 2720 V Flip, die later dit jaar verkrijgbaar zal zijn.

Nokia heeft eindelijk plannen onthuld om zijn klassieke flip-telefoon naar de Verenigde Staten te brengen met de 2720 V Flip. PCMag meldt dat het aankomende apparaat zal draaien op KaiOS, een mobiel besturingssysteem dat oorspronkelijk is afgeleid van het oude Firefox OS.

Image
Image

De 2720 V Flip is een verbeterde versie van de originele 2720, die Nokia in 2019 internationaal lanceerde. Die specifieke versie maakte nooit een debuut in de VS, dus de V Flip is een kans voor Amerikanen om eindelijk hun handen te krijgen op de traditionele vormfactor, met een paar smartphone-voorzieningen toegevoegd.

Deze voorzieningen omvatten toegang tot apps zoals WhatsApp, Facebook, Google Assistant en YouTube. Het is echter vermeldenswaard dat, omdat de V Flip KaiOS gebruikt in plaats van Android of een ander besturingssysteem, de 2720 V Flip slechts toegang biedt tot een beperkt assortiment applicaties via de app store.

Nokia zegt dat de nieuwe telefoon tot 28 dagen standby-tijd zal bieden, evenals een sterke duurzaamheid en grote, gebruiksvriendelijke knoppen. Het werkt ook op de 4G-service, dus gebruikers moeten het meeste uit het netwerk van Verizon kunnen halen, zolang ze maar dekking hebben in hun gebied.

Image
Image

Exacte specificaties zijn nog niet gedeeld voor de V Flip, maar PCMag gelooft dat deze vergelijkbare specificaties kan hebben als de 2720 Flip, die een 1500 mAh-batterij en een Qualcomm 205-processor bevat. Het heeft ook ingebouwde compatibiliteit met hoortoestellen en kan verbinding maken met wifi. De 2720 Flip is al verkrijgbaar in rood, grijs en zwart. Op de officiële pagina van Nokia voor de V Flip wordt echter alleen zwart weergegeven als beschikbare kleuroptie.

De Nokia 2720 V Flip kost $ 79,99 bij Verizon en is vanaf 20 mei verkrijgbaar.

Aanbevolen: