Withings' nieuwe ScanWatch Horizon combineert luxe met fitnesstechnologie

Withings' nieuwe ScanWatch Horizon combineert luxe met fitnesstechnologie
Withings' nieuwe ScanWatch Horizon combineert luxe met fitnesstechnologie
Anonim

Elektronicabedrijf Withings heeft zijn nieuwe hybride slimme apparaat onthuld dat het uiterlijk van een luxe duikhorloge combineert met technologie voor gezondheidsmonitoring.

De ScanWatch Horizon deelt veel van dezelfde functies die andere fitnessbanden hebben, waaronder een ECG, slaapvolgscore en slimme meldingen die op de wijzerplaat worden weergegeven. Wat er echter anders aan is, is dat het ontwerp unieke functies mogelijk maakt, zoals de ring die als hartmonitor fungeert.

Image
Image

De ring is de ring die een wijzerplaat omringt, en op de SmartWatch Horizon zit hij boordevol sensoren die de hartslag en het zuurstofgeh alte in het bloed kunnen meten. Dat laatste kan hij doen met een PPG-meter die rood en infrarood licht uitstra alt op je pols, en je kunt je metingen controleren op de wijzerplaat of via de bijbehorende He alth Mate-app.

Image
Image

De app kan ook informatie geven over hoe goed je hebt geslapen en je trainingsgewoonten in combinatie met de verschillende modi van het horloge (hardloopmodus, surfmodus, enz.), die toegankelijk zijn door aan de kroon te draaien. En aangezien het een duikhorloge is, kan de ScanWatch tot 100 meter (ongeveer 330 voet) onder water overleven.

De ScanWatch Horizon is vanaf 17 mei verkrijgbaar in twee kleuren: groen of blauw. Je kunt het kopen op de officiële website van Withings op de lanceringsdag of bij Best Buy, vanaf $ 499,95.

Aanbevolen: