Hoe de Oscars live te streamen (2023)

Inhoudsopgave:

Hoe de Oscars live te streamen (2023)
Hoe de Oscars live te streamen (2023)
Anonim

De Academy Awards, beter bekend als de Oscars, worden elk jaar op een zondag in februari om 17.00 uur gehouden. PT / 20.00 uur ET. Dit blitse evenement is het hoogtepunt van het prijzenseizoen, compleet met mode, drama en verrassingen, evenals het potentieel voor verstoringen en controverse.

Je hoeft geen minuut van het plezier te missen, zelfs als je onderweg bent of geen kabel hebt. Bekijk de Oscars online of stream het evenement live vanaf je smartphone, computer, tablet of zelfs een compatibel streamingapparaat.

2023 Evenementdetails

Datum: 12 maart 2023

Tijd: 20.00 uur EST

Hosts: TBD

Locatie: Dolby Theater, Los Angeles

Stream: ABC.com, Hulu+ Live TV, YouTube TV, Sling TV en DirecTV Stream.

Niet veel naar de film geweest? Sla het theater over en stream veel van de Oscar-genomineerde films thuis.

Image
Image

Hoe de Oscars Live Stream te bekijken

ABC heeft de exclusieve rechten op de Oscars en er zijn verschillende manieren om de show te streamen.

ABC.com

Als je een computer bij de hand hebt maar geen tv, kijk dan naar de Oscars op ABC.com. Voor deze optie is een televisie- of satellietabonnement vereist en uw markt moet ABC aanbieden.

Om de Oscars op ABC.com te streamen, gaat u naar de site, selecteert u Watch Live,en controleert u uw kabel- of satellietabonnement. Houd er rekening mee dat de stream pas beschikbaar is als de uitzending van Oscars begint.

Bekijk ABC's lijst met deelnemende televisieaanbieders voor meer informatie over of je de Oscars live kunt streamen vanaf jouw locatie.

Bekijk de Oscars op je telefoon, tablet of streamingapparaat met de ABC-app. De ABC-app is beschikbaar voor iOS, Android, Amazon Fire, Apple TV, Android TV, Roku en meer. Nadat u de app op uw apparaat hebt geïnstalleerd, voert u de aanmeldingsgegevens van uw kabel- of satellietprovider in. Net als ABC.com is de beschikbaarheid beperkt op basis van waar je woont.

Andere manieren om de Oscars live te streamen

Live stream ABC van abonnementsdiensten die je al dan niet nodig hebt om de Oscars te bekijken. Overweeg een gratis proefperiode om een service uit te proberen en te kijken of deze bij u past.

DirecTV Stream

DirecTV Stream, voorheen AT&T TV Now genoemd, omvat ABC, CBS, Fox, NBC en meer kanalen.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV omvat ABC, CBS, Fox, NBC en ESPN, en meer. Er wordt een gratis proefperiode van 30 dagen aangeboden.

YOUTUBE TV

YouTube TV biedt live streaming, on-demand tv en een online digitale DVR-recorder. YouTubeTV geeft je toegang tot ABC, CBS, Fox, NBC en meer. Er wordt een gratis proefversie aangeboden.

SLING TV

Sling TV biedt diensten voor on-demand en live-stream televisieprogramma's. Sling TV is echter alleen beschikbaar in bepaalde markten. Er is een gratis proefversie beschikbaar.

Deze providers bieden alleen live streaming ABC-shows in specifieke markten. Zorg ervoor dat je de Oscars kunt bekijken voordat je je aanmeldt.

Oscars Red Carpet Pre-Show Live Stream

Sommige van de meest memorabele momenten van de Oscars vinden plaats op de rode loper voordat de show begint. Bekijk de officiële pre-show op de rode loper via de streamingopties van ABC.com of ABC-app, of bekijk de hele dag de Academy Twitter-feed voor updates. De E! netwerk streamt meestal zijn rode loper-dekking vanaf 13:00 uur

De ABC Oscars: All Access-pagina is een geweldige plek voor exclusieve interviews en andere inhoud, hoewel het niet de daadwerkelijke uitzending zal hebben.

Aanbevolen: