Hoe de Golden Globes live te streamen (2023)

Inhoudsopgave:

Hoe de Golden Globes live te streamen (2023)
Hoe de Golden Globes live te streamen (2023)
Anonim

Na de annulering van de uitzending en stream van de Golden Globe Awards 2022 vanwege onrust bij de Hollywood Foreign Press Association (meer details op Deadline.com), is het nog niet bekend wat er in het verschiet ligt voor 2023.

De Golden Globe Awards, uitgereikt door de Hollywood Foreign Press Association, zijn levendiger en minder formeel dan de Academy Awards en andere evenementen. Als je onderweg bent of geen kabel hebt, is het gemakkelijk om de Golden Globes online te bekijken of het evenement live te streamen vanaf je smartphone, computer, tablet of een compatibel streamingapparaat.

2023 Evenementdetails

Datum: TBD (vindt meestal plaats in januari)

Tijd: 20.00 uur ET, met rode loper dekking die ongeveer drie uur eerder loopt

Host: TBD

Locatie: TBD

Kanaal: NBC

Stream: NBC Live of de NBC-app

Hoe de Golden Globes Live Stream te bekijken

NBC heeft exclusieve rechten op de Golden Globes en er zijn verschillende manieren om de show te bekijken.

Image
Image

NBC-app

De NBC-app is beschikbaar voor iOS en Android, waardoor het gemakkelijk is om de Golden Globes naar je smartphone of tablet te streamen. Bovendien werkt de NBC-app met apparaten zoals Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Roku, Samsung TV en Xbox. Je kunt zelfs de NBC-app gebruiken met je Amazon Echo of Alexa als je de vaardigheid toevoegt.

NBC Online

Met de login van je tv-aanbieder kun je de Golden Globes bekijken op NBC Live. Vorig jaar werd de show uitgezonden op de Facebook-pagina van NBC, maar het netwerk heeft nog niet aangekondigd of het dit zal herhalen.

Als je live televisie wilt kijken op NBC.com of via een NBC-app, heb je een abonnement op een tv-aanbieder nodig.

Andere manieren om de Golden Globes te streamen

Je kunt NBC live streamen vanaf abonnementsdiensten die je al dan niet nodig hebt om de Golden Globes te bekijken. Overweeg een gratis proefperiode om een service uit te proberen en te kijken of deze bij u past.

Al deze services zijn inclusief NBC als je in een gebied woont waar de lokale NBC-partner streaming toestaat.

DirecTV Stream

DirecTV Stream, voorheen AT&T TV Now genoemd, omvat CBS, Fox, NBC en ESPN.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN. Er wordt een gratis proefperiode van 30 dagen aangeboden.

YOUTUBE TV

YouTube TV biedt live streaming, on-demand tv en een online digitale DVR-recorder. YouTubeTV geeft je toegang tot CBS, Fox, NBC en ESPN. Er wordt een gratis proefversie aangeboden.

SLING TV

Sling TV biedt diensten voor on-demand en live-stream televisieprogramma's. Sling TV is echter alleen beschikbaar in bepaalde markten. Er is een gratis proefversie beschikbaar.

FUBO TV

FuboTV, dat ook een gratis proefversie biedt, omvat CBS, Fox, NBC en het NFL Network.

Live Stream de pre-show van de Golden Globes

De pre-show van de Golden Globes rode loper, met zijn fantastische en niet-zo-fabuleuze mode en interviews, is bijna net zo populair als de prijsuitreiking zelf. Bekijk de pre-show online vanaf alle bovenstaande streaming- en kijkopties vanaf 18.00 uur. ET.

Aanbevolen: