Hoe de Olympische Winterspelen (2026) live te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe de Olympische Winterspelen (2026) live te streamen
Hoe de Olympische Winterspelen (2026) live te streamen
Anonim

Wat te weten

  • Stream de Olympische Spelen op NBC-, NBCSN-, Peacock- en NBC Universal-netwerken.
  • Toegang tot inhoud op NBCOlympics.com, uw kabelaanbieder of de NBC Sports-apps op elk mobiel apparaat.
  • Download NBC- en Peacock-apps. Gebruik internet-tv-opties zoals YouTube TV en Hulu Live. Probeer in een mum van tijd een antenne.

Dit artikel legt de verschillende manieren uit waarop je de Olympische Winterspelen en Paralympics kunt streamen. NBC heeft een exclusief contract voor het uitzenden van de Olympische Spelen, dus je hebt te maken met alle beperkingen die NBC heeft geïmplementeerd.

Image
Image

De eenvoudigste manier om de Olympische Spelen te streamen

De Olympische Spelen omvatten in totaal 4500 uren aan sportinhoud uitgezonden op NBC, NBCSN, Peacock en via de netwerken van NBC Universal.

2026 Olympische Winterspelen

De Italiaanse steden Milaan en Cortina d'Ampezzo zijn de gaststeden van de Olympische Winterspelen van 2026. De openingsceremonie begint op 6 februari 2026 en de sluitingsceremonie vindt plaats op 22 februari 2026.

2026 Paralympische Winterspelen

De Paralympische Spelen van 2026 vinden plaats in dezelfde twee steden. De openingsceremonie begint op 6 maart 2026 en de sluitingsceremonie vindt plaats op 15 maart.

Je hebt toegang tot deze inhoud via NBCOlympics.com, je kabeltelevisieprovider (dat wil zeggen, gewone kabel-tv) of via de NBC Sports-app op elk mobiel apparaat. Registreren voor de apps is eenvoudig, maar u moet het e-mailadres en wachtwoord van uw kabelabonnee invoeren als u die heeft. Je kunt ook veel Olympische evenementen, waaronder de openingsceremonie, live streamen op Peacock, met een premium abonnement.

NBC heeft een breed scala aan apps voor veel andere platforms en Peacock ondersteunt de meeste streaming-apparaten en platforms.

Stream de Olympische Spelen op internet-tv

Als netwerkopties niet de juiste keuze voor je zijn - ze bieden wel beperkingen, en velen van ons hebben het snoer doorgesneden en zijn kabelvrij geworden - kun je Olympische Spelen nog steeds streamen via internet-tv-aanbieders. De meeste van die providers bieden ook een gratis proefperiode aan, dus als je je nog niet hebt geabonneerd op een internet-tv-service, kun je misschien nog steeds een deel van de Olympische Spelen gratis krijgen.

De meest uitgebreide proefversie is beschikbaar op YouTube TV, maar je hebt ook toegang tot proefversies van Hulu Live TV, Sling TV, Fubo TV en DirectTV Now.

U kunt gratis proefversies krijgen van veel van deze services:

Olympische Spelen kijken op een antenne

Je laatste optie om de Olympische Spelen te zien is een antenne. Kijk voordat je gaat winkelen voor een antenne even rond in je huis of flatgebouw. Waarom? Misschien zit er al een antenne in. In oude huizen en appartementsgebouwen zijn de antenne en kabels misschien al aanwezig, dus het is de moeite waard om eens te kijken.

Er is één voorbehoud bij het gebruik van een antenne. U zult waarschijnlijk niet alle Olympische wintersportevenementen krijgen. Een paar evenementen, zoals de openings- en sluitingsceremonie, worden meestal exclusief op NBC-netwerkkanalen getoond. Maar je kunt de meeste evenementen krijgen, inclusief de belangrijkste evenementen, die vaak het populairst zijn.

Aanbevolen: