Hoe de World Series (2022) live te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe de World Series (2022) live te streamen
Hoe de World Series (2022) live te streamen
Anonim

Je kunt de World Series gratis streamen als je een kabelabonnement of een antenne hebt. Je kunt de hele Fall Classic streamen op MLB.tv als je een abonnement op kabel- of satelliettelevisie en een MLB.tv-abonnement hebt. Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, kun je streamen via Fox Sports Go.

Koordsnijders kunnen de serie live streamen vanaf hun computer, mobiele apparaat of smart-tv met een streamingdienst die Fox aanbiedt.

World Series 2022 Datum, tijd en kanaal

Game One: TBD

Tijd: TBD

Kanaal: Fox

Teams: TBD

Hoe de World Series Live Stream te bekijken

Er zijn twee manieren om een livestream van de wereldserie te bekijken:

  • Postseason.tv: De officiële bron voor Major League Baseball-livestreams, die alleen beschikbaar is tijdens het naseizoen.
  • Live televisiestreamingservices: elke service zoals fuboTV of Sling TV die een livestream van de lokale Fox-partner aanbiedt, streamt ook de World Series.

World Series Official Live Stream Provider

Major League Baseball heeft geen officiële livestreamprovider voor wedstrijden na het seizoen, waaronder de World Series. Officiële MLB World Series-livestreams zijn alleen beschikbaar als u zich abonneert op zowel MLB.tv als een in aanmerking komende aanbieder van kabel- of satelliettelevisie.

Dit wordt een black-out genoemd en is te wijten aan contracten tussen Major League Baseball en de netwerken die betalen voor het uitzenden van wedstrijden na het seizoen, zoals de World Series:

Live Blackout na het seizoen

Vanwege de Major League Baseball-exclusiviteiten worden tijdens het MLB Postseason alle live games, behalve die games waarvoor Authenticated Access beschikbaar is, in de Verenigde Staten (inclusief de territoria van Guam en de Amerikaanse Maagdeneilanden) uitgeschakeld. en Canada. Als je een MLB. TV-abonnee bent in een gebied dat onderhevig is aan black-out, zal elk van deze games ongeveer 90 minuten na het einde van de betreffende game beschikbaar zijn als een gearchiveerde game.

Stream the World Series Live op MLB.com (alleen in aanmerking komende abonnees)

Voordat je de officiële livestream van de World Series bekijkt, moet je ervoor zorgen dat je aan twee belangrijke kwalificaties voldoet:

  • U moet zich abonneren op een in aanmerking komende televisieaanbieder.
  • Je moet je abonneren op de streamingdienst van Major League Baseball.

Als je aan beide vereisten voldoet, kun je mogelijk wedstrijden na het seizoen, zoals de World Series, bekijken via de officiële MLB-bron.

  1. Navigeer naar MLB.com.
  2. Log in op uw MLB.com-account.
  3. Plaats uw muis op MLB.tv in de navigatiebalk.
  4. Klik op Watch MLB.tv.
  5. Zoek naar het TV-pictogram onder de game waarin je bent geïnteresseerd en klik op een van de links.

Bekijk de World Series online met Fox Sports Go

Als het aanmelden voor een MLB.tv-abonnement naast kabel te veel lijkt, maar je hebt een kabel- of satellietabonnement, stream dan de World Series via Fox Sports Go.

Image
Image

Zo doe je het:

  1. Navigeer naar FOXSportsGO.com.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Klik op Aanmelden tv-aanbieder.
  4. Bevestig uw kabel- of satellietabonnement.
  5. Klik op de speeldag op een World Series-spel in het gedeelte Nu live.

Hoe de World Series zonder kabel te streamen

Aangezien de World Series wordt uitgezonden op Fox, kun je alles live streamen via elke service die toegang biedt tot een lokale Fox-partner. Er zijn een paar problemen waar je tegenaan kunt lopen, maar de meeste live streaming televisiediensten bieden een gratis proefperiode die lang genoeg duurt om de hele World Series te bekijken als je liever niet beta alt voor een televisiestreamingabonnement.

Hier zijn enkele van de services waarmee u de World Series kunt streamen

fuboTV is de streamingdienst bij uitstek voor veel sportfans, en het bevat een feed van je lokale Fox-station als je op een deelnemende markt woont

Sling TV is inclusief Fox, maar zorg ervoor dat je het Sling Blue of Sling Orange + Blue pakket kiest. Het Sling Orange-pakket bevat geen Fox

  • Hulu met Live TV is beschikbaar als add-on voor reguliere Hulu-abonnementen en bevat Fox.
  • YouTube TV bevat ook Fox, dat beschikbaar is in 49 van de top 50 markten in de Verenigde Staten, dus het is het bekijken waard.

Netwerktelevisiestations zoals Fox zijn alleen beschikbaar via online streamingdiensten als die diensten een overeenkomst hebben bereikt met de lokale partner in uw regio. Als je lokale Fox-zender geen overeenkomst heeft bereikt met een streamingdienst, kun je op deze manier de World Series niet bekijken. Om de beschikbaarheid van Fox in uw regio te controleren, gaat u naar de site van elke streamingdienst en voert u uw postcode in.

Hoe de World Series gratis te bekijken zonder te streamen

Image
Image

Als je al je streamingopties hebt uitgeput, is het misschien mogelijk om de World Series gratis te bekijken. Aangezien de World Series op Fox wordt uitgezonden, kun je alles op je lokale Fox-station bekijken, zelfs als je geen kabel hebt.

De beste manier om erachter te komen of u zich binnen het bereik van een Fox-station bevindt, is door een tool zoals de FCC DTV-ontvangstkaart te gebruiken. Voer uw postcode of volledige adres in en de tool toont u de televisiestations die zich binnen bereik bevinden.

Veel zenders met sterke signalen kunnen worden ontvangen met goedkope binnenantennes, terwijl gematigde en zwakke zenders duurdere buitenantennes nodig hebben.

Er zijn een aantal andere tools, zoals Antenna Web, die meer informatie geven over het type antenne dat je nodig hebt.

Als je geen televisie hebt, koppel dan een USB-tv-tuner met de antenne van je keuze en kijk lokale televisie, inclusief grote evenementen zoals de World Series, op je computer. Dit is een geweldig alternatief voor sportfans die geen televisies hebben en ook geen toegang hebben tot Fox via online streamingdiensten vanwege geografische beperkingen.

Aanbevolen: