New Yorkers kunnen binnenkort een gele taxi bellen met Uber

New Yorkers kunnen binnenkort een gele taxi bellen met Uber
New Yorkers kunnen binnenkort een gele taxi bellen met Uber
Anonim

De samenwerking tussen Uber en taxitechnologiebedrijf Creative Mobile Technologies (CMT) breidt zich uit, waardoor New Yorkers een gele taxi kunnen oproepen via de populaire rideshare-app.

Volgens een recente aankondiging is het doel van het nieuwe programma om het voor rijders gemakkelijker te maken om service te vinden wanneer ze het nodig hebben, terwijl het chauffeurs ook meer tariefmogelijkheden biedt. Uber's Director of Business Development, Guy Peterson, verklaarde: "Dit is een echte overwinning voor chauffeurs - ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over het vinden van een tarief tijdens de daluren of het krijgen van een straatbezoek naar Manhattan in de buitenwijken. En dit is een echte overwinning voor rijders die nu toegang hebben tot duizenden gele taxi's in de Uber-app."

Image
Image

Het bouwt voort op de Arro-taxi-app van CMT, waarmee gebruikers elektronisch een taxi kunnen aanhouden. Nu zal die technologie samenwerken met de Uber-app om te voorzien in wat CMT verwacht een "naadloze ervaring" te zijn voor iedereen.

Rijders hebben naast de reguliere Uber-chauffeurs toegang tot duizenden taxi's (die al deel uitmaken van het Arro-platform). En taxichauffeurs zullen potentiële Uber-tarieven zien verschijnen op de monitoren die ze al gebruiken voor Arro.

Image
Image

Het is belangrijk om te herhalen dat dit alleen van toepassing is op taxi's die zijn aangesloten bij CMT en alleen in New York zal gebeuren. Tot nu toe zijn er geen details over de verwachte tariefprijzen of of taxi's die via de Uber-app worden gevonden, zullen deelnemen aan prijsstijgingen.

Een bèta voor het nieuwe programma begint in het voorjaar van 2022 en wordt later in het jaar in de zomer voor het publiek in New York uitgerold. Er is geen woord gegeven over de vraag of het op een bepaald moment in de toekomst verder zal gaan dan New York.

Aanbevolen: