Microsoft Teams past zich aan voor hybride vergaderingen

Microsoft Teams past zich aan voor hybride vergaderingen
Microsoft Teams past zich aan voor hybride vergaderingen
Anonim

Er worden tal van nieuwe functies toegevoegd aan Microsoft Teams om hybride vergaderingen op afstand/persoonlijke vergaderingen toegankelijker en gemakkelijker te beheren te maken.

Elk van deze nieuwe functies wordt ontwikkeld met als doel hybride vergaderingen zo dicht mogelijk bij een typische persoonlijke bijeenkomst te laten voelen. Teamleden op afstand en op kantoor kunnen effectiever communiceren en samenwerken met hun collega's. Nieuwe lay-outs voor videoconferenties zijn bedoeld om het voor iedereen gemakkelijker te maken om betrokken en responsief te blijven.

Image
Image

De aankondiging van donderdag op Microsoft 365 laat zien dat Teams Rooms, Fluid en Viva de belangrijkste focus van deze updates zijn. De meest geprezen toevoeging aan Teams Rooms, "eerste rij", is een nieuwe vergaderlay-out die gezichtscameravideo's horizontaal onder aan het scherm ordent.

Hierdoor worden de feeds van externe medewerkers in een lijn geplaatst, vergelijkbaar met hoe ze aan de andere kant van de tafel zouden lijken, met extra ruimte erboven voor relevante informatie die in re altime kan worden bijgewerkt met Fluid.

Fluid's grote verandering is dat het bereik zich uitbreidt met Teams, OneNote, Outlook en Whiteboard. Hierdoor kunnen teamleden zowel synchroon als asynchroon samenwerken in verschillende teams en Office-apps. Een nieuwe chatfunctie maakt het ook gemakkelijker om georganiseerd te blijven bij het bespreken van verschillende onderwerpen door berichten vast te zetten aan specifieke inhoud.

Image
Image

Een nieuwe "focus"-modus zal later dit jaar aan Viva Insights worden toegevoegd, met als doel teamleden te helpen belangrijke taken uit te voeren en eraan te denken af en toe een pauze te nemen. Een combinatie van Focus-muziek van de meditatieve Headspace-service en aangepaste tijden zijn bedoeld om werken (en rusten) gemakkelijker te beheren te maken.

Microsoft heeft nog geen specifieke datums voor deze wijzigingen aangekondigd, maar het lijkt van plan te zijn ze in 2021 uit te rollen.

Aanbevolen: